cat90 Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 BIAłA PODLASKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario87rr Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Co się rozmowa nie kleji i znowu nic u nas na zadupiu (czytaj w Lubelskim) nie wyjdzie tomb2...a ty jednak jesteś człowiekiem małej wiary....napewno cos wymyslicie....ale niestety sam odpadam, bo pracy multum a z czasem nie zabardzo...licze na jakies spotkanie w przyszlym sezonie...pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 A moze powiedzcie jakie odwiedzacie bary,puby i discoteki :biggrin: zawesze milo spotkac zanojomego :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 (edytowane) w takim tempie to wyjdzie ale zlot morsów.... ;) :biggrin: Edytowane 31 Sierpnia 2006 przez aftys6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek1 Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=55997 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawela Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Lublin sie melduje jak najbardziej chetny na spotkanie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczon Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 To jeszcze ja sie dopisze, Lublin, Luuuublin i jeszcze raz Luuuublin :PPrawie samo centrum :D Pozdrowionka i moze jakies spotkanko, jak juz sklece moto do kupy, ale to pewnie ze 2 tygodnie jeszcze :P Wogule nie ma chyba za wielu motocyklistów z lubelskiego na forum proszę o wpisaywanie sie zobaczymy ilu tu nas jest :cool: Pozdro :cool: Bym zaponiał ja wpisuje się jako pierwszy :biggrin: Nie to żebym się za specjalnie czepiał, ale trochę wstyd dla województwa, jak sie wali takie ortografy.Później będą gadali, że jesteśmy społeczeństwo z giertychową "maturą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 ja jestem od tygodnia,ale z motorami od 8lat. jestem z lubartowa i mam z kim przyjechać,nie aftys?! :biggrin: tylko tym razem biore kanister wahy :cool: wakacje sie skonczyly ,a zjazdu i tak nie bylo :cool: trudno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acid_toxin Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 no zbierajcie się na jakieś spotkanie bo nas zima zastanie! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Nie to żebym się za specjalnie czepiał, ale trochę wstyd dla województwa, jak sie wali takie ortografy.Później będą gadali, że jesteśmy społeczeństwo z giertychową "maturą" Ja tam zdałem maturke 3 lata temu i to jeszcze bez pomocy papy Giertycha ;) Teraz to bym pewnie od razu zrobil doktora za jednym zamachem.Ale cóż jaki minister taka edukacjia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 A może to wam pomoże się bardziej znaleźć? Tylko trzeba się zaznaczyć.. http://forum.motocyklistow.pl/Mapa-Frappr-...emy-t56313.html Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misi Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 (edytowane) a ja PUŁAWY ;-) Edytowane 8 Września 2006 przez misi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorota. Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 I jaaaa, ja tez jestem z Lublina jestem :) Teraz mieszkam w Wawie ale nie zapominam o pięknym Lublinku :biggrin: pozdrawiam wszystkich z woj lubelskiego :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dargo Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Lublin to też ja :Pwidzę że zima jedynie może przynieść właściwy obraz ilości motormaniaków... :DPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psh Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 siemanko.ja tez z lublina jestem.latam czesto po miescie na mojej czerwonej strzale.jakby ktos mial wolna chwile jakims bezdeszczowym wieczorem i nauczyl mnie stawiac na gume bezstresowo i bezpiecznie to bee wdzieczny he:/ ...no i planuje bieszczady w przyszly weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi