krasnal Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Ja przejechałem w czerwcu ponad 6tys km na krótki rękaw + długie sztruksy i zwykłe buty do tego :) inaczej się po prostu nie dało.Teraz na krótkie przejażdżki zakładam koszulkę bez rękawów, krótkie spodnie i sandały, do tego braincap - ogólnie ujmując plażowo :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 A ja jestem twardziel i czarna skóra w ten upał. w mieście przy powolnej jeździe tylko skwierczy. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Mi bylo tak gorąco ze az oczojebke rozpiąłem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Krótkie spodnie i koszulka, inaczej sie nie da! Chyba jestem zwykłym dresem :) bo nawet butów nie zakładam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Krótkie spodnie i koszulka, inaczej sie nie da! Chyba jestem zwykłym dresem :) bo nawet butów nie zakładam..... Da się, jeśli chodzi o buty to SMX Plus są naprawdę przewiewne, jeansy Motto z protektorami i podszywką kevlarową super dają radę podobnie ja kurteczka/siateczka Modeki również z protektorami :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 (edytowane) Ja twardo smigam w takiej kurteczce http://cgi.ebay.com/ebaymotors/125-LEATHER...1QQcmdZViewItem Bez kurtki jeszcze nie smigalem :) :flesje: :) Ta kurtka to chyba jeden z moich najbardziej trafionych zakupow. Staram sie jezdzic w butach do moto. Troche cieplo ale jest bezpiecznie. Bez butow jakos biegi mi sie dziwnie zmeinia ;):) I jeszcze jedno:http://forum.motocykle.slask.pl/Jazda-W-Bl...nd33-t7203.html Edytowane 12 Lipca 2006 przez chichio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Witam. Ja również sie poddałem, kurtka i spodnie dzinsowe, rekawiczki bez palcy.Godzine temu zmokłem totalnie ale było tak przyjemnie że z luzem jechałem do domu moknąc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JĘDRZEJ Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Poszedłem na całość.Krótkie spodenki, koszulka bez rękawów,sandałki.Tylko rękawiczki zakładam bo gdyby co.....,to zazwyczaj pada się na łapy.kask oczywiście otwarty.Niwstety wszystkie te oddychające kurtki można przy temp .powyżej 35 st. w buty wsadzić.Pozdrawiam wszystkich golasów na moto. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yezoo Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 (edytowane) zastanawia mnei jeszcze to ze tylko u nas tak sie ludzie upieraja i zapieraja ze na moto zawsze full service podczas gdy widok moto na ulicach wcale tego nie odzwierciedla, jedzcie do Hiszpanii czy Wloch i pokazcie mi jednego ktory w lato zaklada kombi na motor jak jedzie do pracy... tam sie w gajerkach na plastikach jezdzi, fakt ze puszkaze bardziej przyzwyczajeni do widoku moto ale u nas w tym roku motorkow jak grzybow po deszczu wiec cierpliwosci, bedzie lepiej ;) Edytowane 12 Lipca 2006 przez yezoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Tak oto, w słonecznym skwarze, pada mit prawdziwego twardziela mknącego samotnie na swym stalowym rumaku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaRo Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 (edytowane) Przez 4h relaksującego podróżowania na rowerku po Krakowie nie widziałem ani jednego motocyklisty w pełnym rynsztunku. Ach ta pogoda - wszyscy: T-shirt, krótkie spodenki i przeważnie sandały no i kaski ;) Edytowane 12 Lipca 2006 przez WaRo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Kask tez moze byc w wersji letniej ;) . http://www.skutery.net/akcesoria-produkt.asp?id=132 Szkoda, ze go testowalem prawie miesiac temu - wtedy tak mi w nim wialo, ze uszy marzly... Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 No nie wiem, ja tam zawsze śmigam w kombinezonie. Nawet w 30 stopniowym upale. Może terminator jakiś ze mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 No dobra wygraliście, dziś przyjechałem w jeansowej kurtce... ;) Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Motocyklowe buty, jeansy, ochraniacze na kolanach, kurtka motocyklwa na koszulke, kask i rekawiczki, a za oknem 34 stopnie. TWARDYM trzeba byc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi