Rzeźba Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 Cześć Czy ktoś wie może gdzie można nabyć w Warszawie nowe oponki w jakiejs normalnej cenie ?Z tego co widziałem w różnych salonach to komplet 120/60 ZR17 i 160/60 ZR17 kosztujeokoło 1200-1300 PLN. Jest to nieco chore zjawisko. 2 lata temu kupiłem komplet Metzelera ME Z4za około 750 PLN (fakt , że na Moto Weteran Bazar w Łodzi). Czy w tym czasie aż tak kapcie poszły w górę ? Tył wytarł mi się prawie do "0" po około 16.000 km (bez palenia gumy, tylko turystyka z ciężarkami)Czy inne marki przejadą więcej ? A jeśli tak to jakie ? Przy okazji czy ma ktoś doświadczenie jeśli chodzi o zmiane wymiaru opon w SVce (golas) Z góry dzięki za info, szczególnie w odniesieniu do miejsc gdzie można kupic opony w warszawce. Rzeźba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 Polecam www.autokompleks.pl , lub u mnie w podobnej cenie jak u nich (współpracujemy po prostu, stąd zbieżność oferty i cen :-)). Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Pomysl o o Dunlopach D220 ST. Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 U mnie Dunlop.Gdybyś był zainteresowany to zapraszam na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrusgsx Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Za późno - kolega był wczoraj u nas u wyjechal na jeszcze ciepłych (DOT czerwiec 2006) Diablo Stradach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoivan Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Odświeźę temat. Jakaś menda nacieła mi noźem tylną oponę i pilnie poszukuję Michelina Pilot Road , moźe ktoś ma cenne informacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Jedź do autokompleksu...Stażyńskiego/Namysłowska...albo do Pawła wyślij PW...Pawła kilka postów wyżej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 A maja tam Michelin? Ja potrzebuje zmienic tyl na Z6 lub wlasnie Pilot Road i szukam dobrej ceny/miejsca gdzie od razu moznaby zmienic. A w tym autokompleksie nie widze Pilot Road a Metzelery sa w dosc wysokiej cenie... Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 (edytowane) Odświeźę temat. Jakaś menda nacieła mi noźem tylną oponę i pilnie poszukuję Michelina Pilot Road , moźe ktoś ma cenne informacje? http://www.motohurt.com/motocyklowe,lato,Michelin,,,.html Brałem u nich Michelina PILOT SPORT 180/55 za 495pln. Edytowane 21 Lipca 2009 przez soulreaver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Opona tył do xj 600s, zdaje się że 15 to jest. nie ma w larsonie, na allegro tez nie;/ polecic cos mozecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 (edytowane) Opona tył do xj 600s, zdaje się że 15 to jest. nie ma w larsonie, na allegro tez nie;/ polecic cos mozecie? Przód 110/80/17 , Tył 130/70/18 ,ale sprawdź jak masz na oponie napisane, bo może to jakaś inna wersja. pewnie coś z tego wybierzesz: http://www.motohurt.com/motocyklowe,lato,,130,70,18.html Edytowane 29 Lipca 2009 przez soulreaver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Opona tył do xj 600s, zdaje się że 15 to jest. nie ma w larsonie, na allegro tez nie;/ polecic cos mozecie? diversion 600 ma 130/70-18: np. larsson, allegro nie lepiej byłoby zapytać w wiadomym warsztacie? :icon_twisted: jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi