GaCek Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Gośc mówił że to była jazda w 5 chłopa. Jest to kolejna osoba od której słysze że Junakiem jeździło się w 5-tke. O oraniu pola, no może bardziej ogrodu, już nie wspomne. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 ciekawe jak skrecali na zakretach owa "piatka" ;) Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Cześć!Więcej bardzo ciekawych fotek sportowych Junaków można obejrzeć tutaj:http://junak.ekoma.pl/gallery/album122 Mam pytanie odnosnie tych zdjec. Na zjeciu z szesciodnowki w Gotvaldowie pod siedzeniem Junaka przymocowana jest jakas butla podlaczona wezykiem chyba do gaznika. Na pierwszy rzut oka wyglada jak NOS :-) Spytalem w komentazu zdjecia co to takiego, ale nikt nie odpowiada - moze wy wiecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Nie nie jest NOS jak piszesz :biggrin: tylko butla ze sprężonym powietrzem do pompowania kół w momencie wymiany dętki na trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 :biggrin: dzieki GaCek!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzior Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Wracając do histori to również słyszałem ze koleś kiedyś kopał junaka i opuściła nisko twarz, kolano odbiło mu w brode i całą KLAWIATURę ZEBóW STRACIł!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arto Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 A takie cos widzieliscie? http://www.bikepics.com/pictures/647668/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker6 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Troche offtopic ale o polskich tyle ze samochodach:ojciec kolegi mowil ze widzial jak maluchy testowali zaraz po wyjeździe z fabryki i ze w dupie mieli docieranie tylko grzali ile im fabryka dała.A co do łamania kości przez kopniaki to w wisce obok gość mowil ze komus MZ TS 250 polamala noge. hehe teraz ja ja mam ale nie moge sprawdzic tego mitu bo nie mam kasy na nowe sprzeglo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 (edytowane) Aker.. to mnie pocieszylesm jako że jestem posiadaczem tego .."pojazdu" >maluch Edytowane 4 Sierpnia 2006 przez kobuz1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 (edytowane) ostatnio jak bylem na wsi to slyszalem taka historyjke: "a ja majac te 20 kilka lat mialem -W-F-M- i raz uciekalem przed milicją wjechalem miedzy pola na miedze przejechalem przez pas miedzy a warszawa milicyjna jak wjechala i ten pas miala przez srodek podlogi to zawisła" nie wiem czy to prawdziwe ale slyszalem takie cos :) Edytowane 6 Sierpnia 2006 przez Pimpek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzdra1 Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 A takie cos widzieliscie? http://www.bikepics.com/pictures/647668/Czy ktoś ma informacje na temat tego silnika?? bardzo mnie interesuje ta konstrukcja Cytuj :crossy:https://www.bikepics.com/pictures/2720853/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Tak, dobrze wyglada na zdjeciu. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek20 BSA A65 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 tą fałke widziałem na bajzlu łódzkim i nie wiem czy to zdjęcie nie pochodzi z tego właśnie bazaru. silniczek to kawał rzemieślniczej roboty. Zrobiony albo raczej przerobiony silnik od janka. Nadlane w cholere aluminium i w tym dopiero tworzyli to cudo. owy cud maił ślady oleju wszedzie gdzie sie tylko dało. ale właściciel zapewniał że silnik napędzał junaka i to z całkiem niezłym efektem:D W jakimś starym świeci motocykli widziałem ogłoszenie i sprzedawany był junak z tym silnikiem w piełniej owiewce (wygladała strasznie:PP)ale naprawde kłaniem sie w pół gościowi co stworzył takiego aliena!! :P :crossy: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzdra1 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 szkoda tylko że kanały w przednim cylindrze są odwrócone, A od czego jest gaźnik? Cytuj :crossy:https://www.bikepics.com/pictures/2720853/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eric Trax Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Dla mnie ludzie którzy twierdzą że z wski 125 da sie zrobić crossa to dziwni ludzie bo to moto do "spokojnej jazdy w niedziele człą przyjemnoś w jeżdzie na 2 lub 3 biegu na nioskich obrotach ... :) ale jeśli trzeba to też odskoczy :D Cytuj Yamaha MT 03 ----> Suzuki GSXR 750 k6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi