zibik Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Witam następnego EL BANDITO.A my z Mirkiem B12 myślimy o zorganizowaniu zlotu bandita.Co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volks Opublikowano 2 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 ogloszenie znalazlem na mobile.de :) w ciemno nie jechalbym taki kawal, wolalem najpierw cos upatrzyc i poznije sie zastanawiac. Na poczatku czatowalem tylko na ebay'u.de z tym ze tam wszystkie bandity jakie znalzlaem i ktore by mi sie podobaly byly co najmniej 500km od granicy. A tutaj duzo duzo blizej. Bez zastanowienia telefon do goscia, przyczepka, palptop i w droge. I tak przywiozlem moja "suzi" :cool: :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Witam następnego EL BANDITO.A my z Mirkiem B12 myślimy o zorganizowaniu zlotu bandita.Co o tym myślicie? trzeba dac oddzielny temat... tutaj nie wszyscy zagladaja.. :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panas Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Musze sie pochwalic bo maszyna sliczna i ladnie chodzi :lapad: Dzisiaj w nocy wrocielem z niemiec. 650 km w obie strony. Nie jest zle a do tego mam nadzieje ze trafilem na ladny i zadbany egzemplarz. 19 tys przebiegu , 96r bezwypadkowy. Przebieg mysle ze prawdziwy patrzac na stan moto...Moje gratulacje... spoko sprzęci!!! Oby dobrze sie sprawował!!! Pozdro All Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Gratuluję :icon_biggrin: Szerokości :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 GRATULUJE!!! PODOBAJĄ MI SIĘ BANDITY :icon_biggrin: SZEROKIEJ DROGI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadeq Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 trzeba dac oddzielny temat... tutaj nie wszyscy zagladaja.. :icon_mrgreen: jestem ZA. za zlotem i oddzielnym tematem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Gratuluję nowego nabytku w jedynie słusznym kolorze. :icon_mrgreen: Nie jest zle a do tego mam nadzieje ze trafilem na ladny i zadbany egzemplarz. 19 tys przebiegu , 96r bezwypadkowy. Przebieg mysle ze prawdziwy patrzac na stan moto.Poprzedni właściciel musiałby nim nawijać średnio 1,9 tys. km w sezonie - więcej nakręcałem rowerem za czasów licealnych. :icon_mrgreen: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snorl Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Olsen - widziałem już podobne rzeczy :icon_mrgreen: Niemcy to zupełnie inny kraj, tam niektórzy kupują samochody/motocykle tylko po to aby stały w garażu :icon_mrgreen:a dlaczego? bo ich na to stać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volks Opublikowano 4 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 tez tak sadze, juz nie raz mialem okazje sie o tym przekonac, ze niemcy to inny kraj i obyczaj. Z pewnoscia nie ma co porownywac do Polski. BTW motocykl naprawde jest w rewelacyjnym stanie i z opinii innych wynika ze przebieg jest prawidzwy. Oby tak bylo. Jestem zadowlony. Mam nadzieje ze tak zostanie., Jutro juz moze bede mial dowod rej i ubezpieczenie, wreszcie na legalu wyjade na droge. Mam nadzieje ze moto sie spisze :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Gratuluję nowego nabytku w jedynie słusznym kolorze. :icon_mrgreen:Poprzedni właściciel musiałby nim nawijać średnio 1,9 tys. km w sezonie - więcej nakręcałem rowerem za czasów licealnych. :icon_mrgreen: Ja nawinelam juz tysiac...i to polowa sezonu w sumie...ale tak to jest jak sie jezdzi raz na tydzien... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majak Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Ojej, gratuluje zakupu, i zazdroszcze takiego ładnego sprzeta. Tez w przyszlosci chciałbym sprowadzic Bandita 600 , albo Hornecika, taniej, i nie sa zajezdzone. A co do zlotu - ja chetnie, ojciec ma Banidta 1200 N , mam jeszcze paru znajomych na bandziorach :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Gratulacje, życze zadowolenia ze sprzęta i bezawaryjności Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi