jokoko Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Czesc, pewnie temat poleci do kosza, ale nie wiem musze to gdzieś wyrzucić !! Jestem idiotą ! Wszystko zaczeło się od tego, że się nieźle wqr.. więc pomyślałem, że na motocyklu o wszystkim zapomne - było inaczej. Wqr... jechałem jak ostatni idiota pomimo tego, żę mam 125 ! tak więc zachciało mi się być szybciej w domu i musialem zacząc wyprzedzać . Po pierwszym rzucie oka myślałem że zdąrze jednak juz w trakcie wiedziałem ze nie bedzie ciekawie. Tir z naprezciwka, ulica wąska, głebokie rowy po bokach niema gdzie uciec, pierwszy raz miałem taką sytuacje i nie myślalem o tym ze nie zdarze ! Byłem pewny ze skończy się to czołowym przy dość duzej predkosci!! A jednak zdąrzyłem milimetrami ! Tir trąbbił, mrugał, hamował a ja myślałem o smierci i rodzinie !! Jestem głupi zjedzcie mnie ze lipny temat i ze jestem matoł !! sory za to ale musialem z siebie to wyrzucic ! Szkur!!!!! :icon_mrgreen: morał ? nie wsiadajcie wqr na motocykl !! pierwsyz - ostatni mój raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespucci Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Temat lipny i jesteś matoł !! Napisz to w którymś dziale, najgłupsza rzecz jaką robiłem na motocyklu (wku**** się !! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Ja czesto wsiadam i jezdze jak jestem wkurworzony :icon_mrgreen:Tylko na razie nie miałem takich akcji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 (edytowane) A nie dało rady się poprostu cofnąć do punktu sprzed wyprzedzenia? TZN. nie kontynuowac wyprzedzania? Bo niekleje do końca tej sytuacji. Edytowane 28 Czerwca 2006 przez Lucass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokoko Opublikowano 28 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 było to niedawno wiec ciemno i nie oceniłem tego ze ten tir jedzie tak szybko gdy mi zaczoł mrugac byłem równolegle do pojazdu którego wyprzedzałem zanim bym zwonił i sie schował juz pewnie by mnie miał;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Ja ostatnio miałem problem i też byłem mocno wkurzony. Podczas jazdy myślałem intensywnie o sprawie i nie zauważyłem jak ciężarówka przede mną stanęła, w ostatniej chwili zacząłem hamowanie i udało się :icon_mrgreen:Niestety nie powinno się jeździć żadnym pojazdem pod wpływem dużych emocji związanych z jakimiś tam problemami. Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Jestem idiotą ! ano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokoko Opublikowano 28 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Niestety nie powinno się jeździć żadnym pojazdem pod wpływem dużych emocji związanych z jakimiś tam problemami. Dziś się o tym przekonałem i jeżeli już będę musiał wsiąść na moto to będę baardzo uważał ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 to prawda! emocje do kieszeni. też raz wsiadłem na moto pod wpływem wzburzenia i jeździłem jak dziki osioł. potem przyszło oprzytomnienie. nigdy więcej.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Temat dobry do tej sytuacji...którą opisałeś... następnym razem się opamiętaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Przestroga dla Ciebie i dla innych ...bogu dzięki że nic ci się nie stało ..... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jantarski Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 "Kawał idioty ze mnie !!" - tak jak mówisz Tylko wyciągnij z tego wnioski. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelmoto2 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 a jaka to jest duza predkosc na 125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortal Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Cagiva Mito 125 to z tego co wiem jadna z mocniejszych 125 i dysponuje sporymi mozliwosciami jak na 125. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Płaski Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Na Cagiva Mito 125 można nawet osiągnać v-max: 180/190km/h więc to jest ogromna prędkość ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi