Igor Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 :biggrin: :icon_mrgreen: Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chri$ Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Niby moznaby gdzies pojechac tylko ze: 1. czekam na prawko2. nie znam was, a nie chce mi sie meczyc z ludzmi ktorzy malo mi odpowiadaja3. ja na poczatku bede jezdzila b. ostroznie gratz :wink: hahahaaaaa,chlopaki dostali kosza :biggrin: :icon_mrgreen: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy600 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Cieszymy się razem z Tobą :wink: :wink: :biggrin: Ale wspólnych "przejażdżek" nie proponujemy :P , chociaż niektórzy z nas mimo 10 lat na moto też jeżdżą b.ostrożnie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 2. nie znam was, a nie chce mi sie meczyc z ludzmi ktorzy malo mi odpowiadajaCzyżby Koleżanka zapoznała się z pewnym wątkiem mojego autorstwa? :biggrin: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panas Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Serdeczne gratulacje!!! Oj jak ja chciałbym mieć też juz to za sobą... ja mam pierwszy egzam dopiero 4 lipca i na tych wakacjach już chyba nie pojżdże za wiele!!! A już napewno nie na legalu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Niby moznaby gdzies pojechac tylko ze: 1. czekam na prawko2. nie znam was, a nie chce mi sie meczyc z ludzmi ktorzy malo mi odpowiadaja3. ja na poczatku bede jezdzila b. ostroznie Ad1. Czekaj dalej...Ad2. A co my ku*wa rozmawiać będziemy chyba sie umawiamy na jeżdzenie, rozmawiac mamy z kimAd3. to dobrze Ad4. jeździj sobie sama nara ps.kzabor napisz na pw śmigam w sobotę do wawy do grupki motocyklistów dołaczysz sie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panas Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Serdeczne gratulacje!!! Oj jak ja chciałbym mieć też juz to za sobą... ja mam pierwszy egzam dopiero 4 lipca i na tych wakacjach już chyba nie pojeżdże za wiele!!! A już napewno nie na legalu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 mamy to w dupie, ale dla kobiet robimy wyjątek :biggrin: :icon_mrgreen:pozdrawiam i gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Baritc--->ale z Ciebie mondrala widze,mocno sie zastanawiam nad tym czy zrobic Ci miejsce w budzie :biggrin: :icon_mrgreen: ........a wierz mi na moto extrim show bedzie doskonale z ekipa wroclawska...... GRATULUJE......i Ty tez trzymaj kciuki bo ja niedlugo tez zdaje.........Szerokiej drogi,a przynajmniej szerszej niz kolezanka z okolic Leszna.....Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Normalnie centralnie GRATULACJE :biggrin: :icon_mrgreen: :wink: POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Gratuluję. Jeźdź rzeczywiście ostrożnie. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaRo Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Moje gratulacje. To, że zdałaś za pierwszym razem pewnie oznacza, że jeździsz dobrze - a takich motocyklistów się szanuje :biggrin:. A o tej ostrożności pamiętaj zawsze - nawet gdy bedziesz chciała trochę zaszaleć. Pzdr z Wieliczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldek Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Gratulacje :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mary Lou Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Gratulujee :wink: :P moze za rok sobie posmigamy :icon_mrgreen: skoro nikogo nie znasz ( oczywiscie jak zdam prawko i znajde moto dla siebie :biggrin:) :wink: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 2. nie znam was, a nie chce mi sie meczyc z ludzmi ktorzy malo mi odpowiadaja Dobry tekst. Już cie nie lubie. Gratuluje prawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi