Asmodan Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Ludzi chyba juz nie wiedza w jaki sposob sie oglaszac:http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M228184Moim zdaniem moderatorzy otomoto i allegro powinni monitorowac takie cos i zglaszac na policje jako paserstwo... Wlasciciele wymieninoych tam maszyn, lepiej dobrze ich pilnujcie.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WSR Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 :D zgłaszam wszystkie takei przypadki i na otomoto i na allegro do moderatorów jest formularz, także jak bedziecie widziec coś takiego, to też zgłaszajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomb2 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 "No tak wy mi ukradnicie R1 a ja ją biore...." :D :D :P ;) Dość !!!!!!! ;) ;) :biggrin: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Z tego co wiem, to nic nadzwyczajnego. Czesto jest tak, ze skradzione moto jest znajdowane juz po wyplaceniu odszkodowania z AC, wtedy TU moze sprzedac taki motocykl bez prawa rejestracji mozna go wtedy na lawecie zawiezc na tor, albo po prostu sprzedac na czesci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Juz usuniete niemoge poogladac. Co tam bylo ciekawego?? Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gandziorz Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 O też poproszę o odpowiedź bo już usunięto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Koles skupowal motocykle bez prawa do rejestracji, nie rozumiem co w tym takiego dziwnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snorl Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Oj ja wiem czy on odrazu do kradzieży namawiał?? Każdy ma prawo do skupowania tego co chce, ja równie dobrze mógłbym napisać że kupie każdą ramę z papierami, czy to tez nielegalne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi