lucas Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 przecież ten motor jest stworzony do jazdy na gumie te 610 sie spinala od 3 w góre bo te 3 pierwsze biegi były za krótkie , skoro moja wr 250 z 5 w terenie sie dzwiga to i tc musi nawet jak koles lezy na kierownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Pamiętajcie że ta Husqa swoje waży ale mimo to i tak powinna iść na kółecz.Ja na WR z 3 biegu w terenie to pójde na koło beż jakiego kolwiek wysiłku z mojej strony ale to tak na marginesie :D !pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 moj RX , tez ma troche mocy a na kolo nie chce isc z gazu....jednak Tobie brak umiejetnosci :) tak jak Maly-PMI pisal posadz z tylu ta lasencje z bikepics i odrazu bedzie pion :D heheheehhe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Dajce już spokój, jeden lubi szczupłe, drugi puszyste nie ma co się śmiać :D . No to jest tak jak koledzy mówią - brak umiejętności. Mały-PMI udowodnił że podobny sprzęt można wysoko podnieść. Jeżeli TSką można zrobić wheele to RXem na pewno też. Człowiek sie liczy, nie maszyna. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 No mozna dać pion ale sztuką jest jak najdalej pojechać!pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Mój KDX 125 idzie na koło z gazu na 3, a na 1 przy normalnym mocnym ruszaniu dźwiga mi koło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 No mozna dać pion ale sztuką jest jak najdalej pojechać!pozdr.sztuką jest dojsc do pionu, utrzymac go i tak jechac ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 sztuką jest dojsc do pionu, utrzymac go i tak jechac ! To miałem na mysli. Ale postawic na pion na 1 sek. to nawet ogar potrafi :D pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossowiec Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 świetnie trafione słowa Kaze-go:"człowiek sie liczy, nie maszyna".wszystko zalezy od kierowcy wszystkim da sie pojechac na jednym.trzeba miec smykałke do tego i odwage.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kules Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 ja sie podepne pod temat - moj RX , tez ma troche mocy a na kolo nie chce isc z gazu.... idzie tylko tak, ze - 1 bieg ,gaz do paru obrotow i puscisc sprzeglo, niestety nie mam obrotomierza i jak jak przesadze z gazem to .... :icon_mrgreen: ma ktos jakies pomysly jak go wyrwac ? moze wyemic zebatke z tylu czy co ? A jakie masz zębatki - ile zębów? Bo w RX jest dużo możliwości - ja przy najbliższej zmianie (która powinna nastąpić już z rok temu :D ) łańcucha i zębatek zamierzam założyć 13-49 dla lepszej charakterystyki przy wolnej jeździe - często jeżdżę w technicznym trudnym tereniei i nie lubię strzelać ze sprzęgła :) Teraz mam 14-49 zębów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 (edytowane) Ja swoja dr na 1 i 2 spokojnie idzie na gume z gazu z 3 juz jest bardzo ciezko narzie niewykonalne jak dla mnie chociaz slyszlaem ze ktos ja wyrwal na 3chlopak poternuje i wkocu wyrwie ta huske na kolo :D Edytowane 26 Czerwca 2006 przez Arma87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 czy to takie ważne czy idzie na koło czy nie ? :D pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Moim zdaniem ważne np. ja lubie sobie czasami na kole pojezdzić ale jak kto woli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kules Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 mnie tam jest gancegal, ale jak drzewko leżące na dróżce się znienacka pojawi to lepiej jest móc poderwać przednie koło niż nie :D same stawianie na koło bez powodu mnie nie jara i nie pociąga jakoś - sam się dziwię czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 mnie tam jest gancegal, ale jak drzewko leżące na dróżce się znienacka pojawi to lepiej jest móc poderwać przednie koło niż nie :D same stawianie na koło bez powodu mnie nie jara i nie pociąga jakoś - sam się dziwię czemu jest pewna subtelna różnica między poderwaniem na koło a jazda na nim przez kilkadziesiąt metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi