Administrator Dominik Szymański Opublikowano 22 Czerwca 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Macie jakiś patent na rękawice, które już lekko zesztywniały? Moje straciły elastyczność i mnie wku....., przy dłuższej jeździe palce potrafią boleć. To kwestia deszczów, słońca itd. Więc - czy są sprawdzone patenty na rozruszanie rękawic, czy też szukać nowych?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 u mnie pomogło, dokładne wyczyszczenie ( prawie pranie ) + popsikanie mleczkiem(balsamem) do skóry "Bufalo" i odczekanie aż wsiąknie i tak kilkaset razy... :D na jakiś czas pomogło i skórka była miękkusia jak kaczusia - za to porównanie to mogą mnie chyba wsadzić... :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 22 Czerwca 2006 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Kilkaset razy mówisz.... A na jaki czas pomogło?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 psikałem chyba z 10-15 razy... a na ile... to nie umiem Ci powiedzieć ale na pewno pomogło i to znacząco - zaryzykowałbym nawet stwierdzenie, że dalej pomaga :) choć z czasem coraz mniej (szczególnie po takich upałach) pees. możesz też zastosować oliwkę "Johnson's baby" tylko ona długo się wchłania i jej używałem do rękawic tylko raz (używam ją głównie do kombi.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Polecam krem natłuszczająco-impregnujący do skór marki Kiwi; aktualnie jestem na etapie testowania takiego mazidła na bazie wosku pszczelego Deichmanna. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBSON Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 popieram przedmowce - KIWI jest rewelka - po powrocie z trasy ze wschodu rekawice mialem tak sztywne ze nie dalo sie juz w nich jechac a teraz sa mieciutkie - a bylo to jesienia 2004 - (czyli dziala :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazivfr Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Ja stosuję raz na sezon najtańszy krem do rąk w dużej ilości po czym kładę rękawice na słońcu żeby ładnie wszystko się wchłoneło. Działa na długo i jest bardzo ekonomiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekk Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Ja stosuje krem Nivea-skutecznie pomaga a przy tym przyjemnie pachnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 24 Czerwca 2006 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Mam tę pastę Kiwi, przetestuję i podzielę się wynikami. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 oliva z olivek :banghead: ps. najlepszego dominik ;) :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aciddrinker Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 aktualnie jestem na etapie testowania takiego mazidła na bazie wosku pszczelego Deichmanna. to ten impregnujący? daj znać jak to się sprawdza kurtkę sobie pojechałem na około pastą kiwi (do butów) w płynie i jest cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurek Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Witańsio.Polecam bo sam sprawdziłem paste do skóry z woskiem pszczelim "Deichmann",o której wspomniał Olsen..Mocno wnika w głąb skóry-uelastycznia i uodparnia na wodę .Nakładałem na kurtkę i spodnie,jak dla mnie to rewelacja.Nie jest tania, ale bardzo dobra.Pozdro.Jurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrew Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Ja tez stosuje krem "Nivea". Raz na rok na koniec sezonu. I wystarczy. Cytuj ******************** Triumph Speed Triple :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sławoj Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 jest taki tłuszcz do skór firmy BUFALO ( albo innej firmy np.TARRAGO), zapytaj w sklepach z obuwiem coś CI napewno znajdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Obok kremu NIVEA jest jeszcze parafina w płynie. Do kupienia w aptece 100ml za 3zł. Wciera się to to w skórę i już. Zmiękcza impregnuje, redukuje skrzypienie. Proste i tanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi