Piocho Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 B.... w..... wolno. Niech mu idzie na zdrowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zobacze jak uda nam się wstać w niedzielę, ale wstępnie piszemy się na tę wyprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar95 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) Tralalala !A Maciek sobie kupuje nowy motocykl :D Supertenerkę :wink: No i wychlapał:-) ale "Magiczne ręce" :D oceniły, że warto, a ja się zauroczywszy :icon_mrgreen: AD 1994:-) Dziś zaliczka, a w pon odbiór :crossy: no się już mi bardzo gęba śmieje :buttrock: :buttrock: Edytowane 30 Czerwca 2006 przez mar95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 30 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Rozumiem, Maciek, że masz dość zawracania na 10 razy pod Ostrowią :icon_mrgreen:Teraz będą szybkie winkle na żwirku "na nożnym" :buttrock:A tak poważnie, to gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slajder Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Idziesz w czoperki, Babo Jago? :icon_mrgreen: :buttrock: :buttrock: nie no,chyba bym zmienił wiarę, ja tu" litra fazerowego" czuję :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 No i wychlapał:-) ale "Magiczne ręce" :wink: oceniły, że warto, a ja się zauroczywszy :icon_mrgreen: AD 1994:-) Dziś zaliczka, a w pon odbiór :biggrin: no się już mi bardzo gęba śmieje :buttrock: :buttrock:No ładnie... tajemniczy "Don Pedro" z ciebie Maciek :D . W Forcie Cz. nic nie chlapnąłeś o wściekłym planie :crossy: . Zresztą aker też nic nie powiedział. Wniosek? Mamy w MGH swoje własne "tajne służby" :D :bigrazz: :bigrazz: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babajaga Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 nie no,chyba bym zmienił wiarę, ja tu" litra fazerowego" czuję :biggrin: nie potwierdzam i nie zaprzeczam :clap: Tralalala !A Maciek sobie kupuje nowy motocykl :cool: Supertenerkę :) no, ja cie piórkuje, Maciek - gratulacje, myślę że baaardzo Ci się spodoba takie inne jeżdżenie :biggrin: niech Cię wozi długo i szczęśliwie :lapad: Ola i do zobaczenia o 10.30 na Statoilu za Jankami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar95 Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 No ładnie... tajemniczy "Don Pedro" z ciebie Maciek :icon_mrgreen: . W Forcie Cz. nic nie chlapnąłeś o wściekłym planie :cool: . Zresztą aker też nic niDe powiedział. Wniosek? Mamy w MGH swoje własne "tajne służby" :lapad: :) :biggrin: .Bo to byla bardzo spontaniczna decyzja:-) ale robie do dla Akera, On juz nie ma miejsca w garazu, a powiedzial, ze jak ja nie wezme tej Tenery, to On tak:-))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 powiedzial, ze jak ja nie wezme tej Tenery, to On tak:-)))))))SZANTAŻ!!!A jednak miałem rację: "tajne służby" :lapad: Niech ci jeździ długo i szczęśliwie! Babojago! Ty też kręcisz z tajniakami??? :) :cool: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 1 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Nic nie widzę.Nic nie słyszę.Nic nie mówię.:lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babajaga Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 dzięki, faaaaajnie było :lapad: Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Ale jakies przygody byly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar95 Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Ale jakies przygody byly?Przygoda bylo samo dotarcie na miejsce, bo w Maloposce tak wialo, ze malo nam glow nie pourywalo...ale milo bylo Was znow zobaczyc...no i posiedziec w kokpicie ILa:-) my w kazdym razie cali w Kraku.Pozdro, M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 3 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Muzeum fajne. Warto było zobaczyć! Zwłaszcza Stuga i coś, co chyba było kiedyś PzKpw III. Ale i reszta eksponatów ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Było fajnie, bigos jeszcze dzisiaj mi się odbija, ale najważniejsze, że Wąchock został zaliczony :icon_biggrin: . My z Olą trochę się poprzeciskaliśmy i mieliśmy dobrą karmę, bo nikt nie pokazał nam biało-czerwonego lizaczka :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi