grzegorzR1 Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Oleska - ja też się pisze na spływ kajaczkiem :biggrin: Do zobaczenia jutro w umówionym miejscu o 18. Pozdrawiam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alicja Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Drogi LYsY Wojtku! Niniejszym użyczam gitarrry. Ja grać nie łomiem, ale wiosło mam :P . Gitarrrą się opiekuj do mojego przyjazdu do Kwika/ku, no chyba że w ogóle nie uda mi się tam dojechać... Dziś zawiozę wiosło Gerardowi.Pozdrawiam wszystkichJadzia/(ew.+1) według nomenklatury Wojtasika :D PS jak już wspomniała Maryś, piszę się na kajak z ochotą... spróbujemy nawet zjarać tą gumę, na której go wcześniej postawimy :biggrin: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoasiaDH Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 JoasiaDH -> ...znaczy sie nie podczepiasz sie do eskadry 'ostatni czwartek tygodnia', gdyz smigasz w piatek, si? Si si, jutro z rana stawiam moto do warsztatu, bo kieruneczki mi nie działają i nie mam przez to możliwości mrugania do przystojniaków, a już mam dość proponowania randek policjantom za nie wystawianie mandatów :biggrin:Jak wszystko wypali, to ruszam w piątek po pracy. See you in hellAśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 OLESKA ja jeżeli chodzi o kajaki ja jak najbardziej się piszę chociaż - spływ w sobotę oznacza umiarkowaną balangę piątkową A spływ piątkowy oznacza umiarkowaną balangę czwarkową więc wsio ryba :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 5 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Hej :P Gerard, to ja się piszę do tej czwórki :notworthy: Zarezerwuj mi jedno miejsce please :P Mam prośbę: czy ktoś mógłby mi pożyczyć na ten wyjazd pajączka? Dziś jadę kupić karmiatę ale nie będę miał jak jej przytroczyć do motocykla. pozdrLYsY PS. Czy ktoś przypadkiem na punkt zborny nie będzie jechał z centrum? Nie znam jeszcze Wawy i niestety nie bardzo wiem, gdzie się mamy spotkać :biggrin:)GITARA JUZ SPAKOWANA MOZE KTOS WYDRUKUJE TEKSTY KILKU PIOSENEK ZE SPIEWNIKA TAK ZEBY WSZYSCY MOGLI POśPIEWAć :biggrin: KTO JEDZIE W PIATEK O 16,30 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Drogi LYsY Wojtku! Niniejszym użyczam gitarrry. Droga Ty moja! Serdecznie dziękuję. Będę się nią opiekował jak własnym... motocyklem :biggrin: :D Co do śpiewników.. postaram się jeszcze skoczyć do dom i je wziąć (nie jestem pewien, czy mam je w Wawie). Się zobaczy :P pozdrLYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Jedźcie już i nie piszcie, bo się wkurzam, że nie mogę z wami pojechać :biggrin: UDANEGO WYJAZDU ŻYCZĘ!!!Wojtasik nie śpij za dużo :D Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 (edytowane) Mamy potwierdzoną rezerwację 10 kajaków na sobotę na godz. 13.00. Na Mazursach pogoda rewelacyjna, ja dziś wieczorem idę się kąpać :biggrin:.... w jeziorze ofkors Edytowane 6 Lipca 2006 przez oleska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 JESZCZE 5.5 godzinki :P :notworthy: :biggrin: :flesje: I SRUUUUUUUUUUUuuuuuuuuuuuuu................... :lapad: :biggrin: :D :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Właśnie, spadajcie i nie denerwujcie :icon_mrgreen: , bo pozostali muszą czekać do jutra :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 JESZCZE 5.5 godzinki :D ;) :biggrin: :crossy: ...uuu rzeczywiscie pozno sie juz jakos zrobilo... a ja jeszcze nie spakowany... :D wczoraj chcialem ale.............. zasnalem :icon_mrgreen: ...no to trzeba bedzie sie jeszcze wczesniej z pracy wymiksowac :eek:... pozdr i do zoba,w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Czołem Wiara Lecę w piątek o świcie - znaczy kiela 7-8 ranoPrzelotowa 150 km/hKtoś się pisze?Zrobim czwartkowym balangowiczom pobudkę strzałami z tłumików Pozdro Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 6 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Czołem Wiara Lecę w piątek o świcie - znaczy kiela 7-8 ranoPrzelotowa 150 km/hKtoś się pisze?Zrobim czwartkowym balangowiczom pobudkę strzałami z tłumików PozdroSIEMKA JA CHYBA POJADE OK 12 :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_rocki Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 A ja między 14-tą a 15-tą :icon_mrgreen:..ale do Rucianego. R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 To ja tak spytam, to kto jedzie o 17.00? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi