enduromaster Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 (edytowane) właśnie wróciłem z pucharu enduro gdzie miałem fona w pasie narzędziowym, zaliczyłem kilka gleb na kamienie(po jednej większej wysiadło oświetlenie i cieknie laga :icon_razz: ) a telefon sprawny, nawet ryski niema :buttrock: Edytowane 18 Czerwca 2006 przez enduromaster Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 18 Czerwca 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 gdzie miałem fona w pasie narzędziowym, zaliczyłem kilka gleb na kamienie(po jednej większej wysiadło oświetlenie i cieknie laga ) a telefon sprawny, nawet ryski niema Hyh, reguły nie ma, jakiś czas temu Kowal wywrócił się na podjeździe, spadł do tyłu i plecami (sakiem) uderzył w drzewo. Wyświetlacz zrobił czarną kupę i po telefonie :icon_razz:pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Hyh, reguły nie ma, jakiś czas temu Kowal wywrócił się na podjeździe, spadł do tyłu i plecami (sakiem) uderzył w drzewo. Wyświetlacz zrobił czarną kupę i po telefonie :buttrock:pzdr Istnieje również możliwość że motocykl ulegnie spalniu, zatopinieniu, wybuchowi czy w najgorszym wypadku ktoś ukradnie naszego bike wraz z bezcennym telefonem. :icon_razz: Oczywiście nikomu tego nie życze , tfu tfu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 A jakie ma znaczenie jakość telefonu jeśli upadasz na niego całym ciężarem ciała plus motocykla na kamień? :buttrock: Mój telefon zwykle trzymał mój ojciec, który stał obok toru, a jak jeździłem gdzieś dalej to chowałem go zawsze do torby na pasie. A jednak ma bo jam mam NOKIA 6250 pancerną i wytrzymuje wszystko. Ten telefon kupiłem specjlnie pod względem off-road. Mogę naprawdę się nim nie przejmować wczasie jazdy, uzywać go brudnymi łapami, gdy wpadnie do błota nie przejmuje się, a gdy udeży o kamień nawet nie sprawdzam czy jest sprawny bo wiem że jest ! :icon_razz: http://www.nokia.com.pl/nokia/telefony/modele/6250/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Miałem Ericssona R310s podobnych rozmiarów i nie wyobrażam go sobie na moto z tego prostego powodu ze musialbym chyba mieć osobną przyczepke na sam telefon...Ja mam "kosmetyczke" na tylnym blotniku. bardzo fajny gadżet. Wchodzą 2 butelki wody po 0,5l, podstawowe narzędzia + portfel z telefonem. Trzeba tylko pamietać zeby miec jakis pokrowiec/szmate na telefon bo inaczej sie poobija np. o klucze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Nie lepiej zakupić "zapasową" 3210?? Telefon wręcz nieznliszczalny (w szczególności po wzmocnieniu go metalem) i tani w razie czego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_Bar Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Najlepiej jest włożyć telefon do plecaka A żeby jeszcze go bardziej zabiezpieczyć to go jeszcze w jakiś pokrowiec wsadzić i po kłopocie.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 19 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 no a ja, debil jeden, mam w domu starego siemensa me45, ktory do tej pory sie kurzyl....zamiast brac go na moto, to teraz to gowno bedzie moim glownym telefonem... pff...a jezeli chodzi o niezawodnosc, to nie polecam nokii 6650.. na splywie kajakowym zlapala wilgoc i siadla - naprawa 300 zl.. teraz zbity wyswietlaccz.. bateria trzyma max 2 dni.. ogolnie gowno nie telefon :icon_razz: Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 moj to nokia 5110 he nawet sie z nim kompalem i nic mu sie nie dzieje kamienie itd i zyje zawsze i chowam go w kieszeni w kortce przy sercu :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilwizard Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Chyba faktycznie najlepiej pancerny tel w kurtce na piersi, nawet jak walniesz na tyle mocno że ci tel siądzie to nic bo najpewniej od tak mocnego udeżenia zatrzyma ci pracę serca;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Ja mam zawsze zawieszoną na szyi taką kieszonkę na rożne pierdoły w ktorej to trzymam papiery,komore i pilocik do bramy :)Oczywiście chowam to pod ubranie i nawet podczas wywrotki ciężko uszkodzić coś z tych rzeczy. Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiorr Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Ja mam K700i, zawsze mam go w kieszeni.Co jak co wytrzymały jest,na wode,na kurz,smar i uderzenia :buttrock:Mi styknie :icon_razz: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 A ja polecam taki sprzęt:http://www.allegro.pl/item109433419_wodood...a_wedkarzy.html Wykorzystuję go również w czasie wycieczek kajakiem, obudowa jest tak mocna, że na miękkim podłożu można po niej przejechać samochodem i luzik ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Ja mam zawsze na serduchu w kieszeni telefon a w drugiej portfel i jest ok nawet przy glebie(telefon to N7210 i polecam jest niezniszczalny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi