Skocz do zawartości

Niezatrzymanie sie do kontroli

AdamWo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

A ja myslalam ze temat dotyczy tego co zrobil Adam

Adaś po prostu nie zaplanował swojej ucieczki :icon_mrgreen:

a tak na poważnie, to najwięcej do powiedzenia widzę mają ci, co na widok lizaka srają w gacie :icon_mrgreen:

nie ma to jak teoretyzować panowie :lapad:

pozdro600

Adaś po prostu nie zaplanował swojej ucieczki :icon_mrgreen:

a tak na poważnie, to najwięcej do powiedzenia widzę mają ci, co na widok lizaka srają w gacie :icon_mrgreen:

nie ma to jak teoretyzować panowie :lapad:

pozdro600

Srają w gacie przeważnie ci co się boją. A jak się boją to uciekają. Ale to pewnie tylko teoria :flesje:

Srają w gacie przeważnie ci co się boją. A jak się boją to uciekają. Ale to pewnie tylko teoria :biggrin:

Jednak się nie pomyliłem. Mogę sobie tylko pogratulować że nie wdałem się z tobą w głupią gatkę na początku tego postu. Widzę że na serio ostro się wczułeś w rolę. Zresztą dowodem będzie na to że twój post pojawi się za 2,3min? Do czego to ma prowadzić?

Nie odpisuj. Nie mam czasu.

Jednak się nie pomyliłem. Mogę sobie tylko pogratulować że nie wdałem się z tobą w głupią gatkę na początku tego postu. Widzę że na serio ostro się wczułeś w rolę. Zresztą dowodem będzie na to że twój post pojawi się za 2,3min? Do czego to ma prowadzić?

Nie odpisuj. Nie mam czasu.

Też gratuluję choc jak widzę nie starczyło Ci wytwałości i konsekwencji w działniu. Ale nie martw się, pracuj nad tym a na pewno efekty będą :biggrin:, szczególnie jak nie będziesz miał nic sensownego do napisania. Nie bardzo widzę związek między Twoim czasem a moim odpisywaniem. Mam nadzieję, że wybaczysz mi rozczarowanie jakiego niewątpliwie doznałeś po 2,3 min od napisania swojego postu, rozumiesz, lata robią swoje, straciłem czujność.

PS

Nie odpisuj; nie masz czasu.

Srają w gacie przeważnie ci co się boją. A jak się boją to uciekają. Ale to pewnie tylko teoria :icon_mrgreen:

no własnie - jak zobaczysz lizaka, to nie naciskaj z całej siły klamki kolego, bo ci stoppie przypadkowo wyjdzie i dostaniesz kilka punktów więcej - za obrazę funcjonariusza hahahahhahaha :biggrin:

pozdro600

troszke przejołem się Twoją sprawą i poszukałem odpowiedzi znajduje sie ona w Świecie Motocykli 03\2006 policja mówi tak

-za niezatrzymanie się do kontroli jest sprawa w sądzie grodzkim kara : grzywna do 5000 i na bank dostaniesz 8 pkt karnych może również nastapić zabranie prawka

-za jazdę bez prawka kara do 500zł

-za jazdę z prawkiem ale z kategorią inną np mam a1 a prowadze puszke groźi mi kara do 300 zł

no troszke Ci współczuje ale pociesze Cie że jak Ci prawko zabiorą możesz śmigać bez najwyżej 500 zł zabulisz =]

Adam - dałeś ciała. Jak już zaczynają cię gonić to nie jedzie się cały czas główną drogą. W ogóle poza terenem zabudowanym to dużo trudniej się rozpłynąć. W mieście zgubienie policji nie stwarza wielkich problemów ale w twoim przypadku...

Wiesz co???? jesteś baran do potęgi entejjjj.....radz mu więcej ,aby uciekał...szybko,szybciej, jak najszybciej,,,,niech się rozwali na pierwszym lepszym drzewie...a co? przecież to nie Twoje zdrowie, a nich tam....niech robi ślizga po barierach....Twoje myślenie jest adekwatne do Twojego wieku.....

Wiesz co???? jesteś baran do potęgi entejjjj.....radz mu więcej ,aby uciekał...szybko,szybciej, jak najszybciej,,,,niech się rozwali na pierwszym lepszym drzewie...a co? przecież to nie Twoje zdrowie, a nich tam....niech robi ślizga po barierach....Twoje myślenie jest adekwatne do Twojego wieku.....

dokładnie w 100 % prawda lpiej jest sie zatrzymać niż naginać mniejsza kara i lepiej Cie potraktują !!!