Bubaziom Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 mudziło mi sie. miałęm troche zdjęć, to zrobiłęm coś w rodzaju prezentacji :banghead: robione w Windows Movie Maker. a oto link :icon_mrgreen:http://rapidshare.de/files/23288642/parking.wmv.htmlzasysać :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drops Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Hahaha, fajne, fajne :banghead:. Nieźle się uśmiałem, bo troche zabawnie zmontowanie jest :banghead:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skizo Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 spoczko prezentacja :banghead: :banghead: mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Witam. No dobre dobre.Tylko, że ja mam taką uwage, bo w sumie to robiliście pewnie zdięcia cyfrówką, mogliście skręcić pare filmików :banghead:Jak kolega będzie miał w pełni sprawnego gokada to my też nakręcimy film. Pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 17 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 (edytowane) odrazu wrzuce taki "MiX" z zeszłego rokuhttp://www.street-kings.info/download.php?cmd=click&id=2filmiki były... ale kręcone przypadkowo na najgorszej jakości :/ i nie nadają sie .... :banghead: Edytowane 17 Czerwca 2006 przez Bubaziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Niezle niezle, oby takich wiecej to bedzie zabawnie :banghead: Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 He he dobre a muza doskonale dobrana ..dawajcie jak tylko będzie coś nowego :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Podoba mi sie... fajnie zrobione! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 17 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 ale prezentacja czy filmik??(MiX) :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Witam. Obydwa dobre.Mueheheh w zime widze mieliście co robić :banghead:I ten kaszlak :banghead:A no i kampiel błotna :icon_mrgreen: Pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Wyjebongo prezentacja:D Swoją drogą znam kolesia z legnicy ktory jezdzi Cz350 i w stuncie wymiotl by niejednego kolesia na jakies 600 ;]Walie wheelie po pareset metrow :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 nice :icon_mrgreen: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 spoko filmiki gratuluje ten mix już kiedyś widziałem na waszej stronie www Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil07 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Niezła prezentacja, pomysłowo zrobione ostatnie ujęcie :bigrazz: Mix także jest cool. Widać że Wam się nie nudzi w zimowe dni :buttrock: Czekam na więcej... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor_ Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Wyjebongo prezentacja:D Swoją drogą znam kolesia z legnicy ktory jezdzi Cz350 i w stuncie wymiotl by niejednego kolesia na jakies 600 ;]Walie wheelie po pareset metrow :buttrock: ale zauwaz ze na enduro jest latwiej utrzymac pion niz na jakims przecinaku :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi