jedrzej101 Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Witam! Od 6 tygodni jestem szczesliwym ;) posiadaczem Suzuki TL1000R wiec w trocse o motorek postanowilem zakupic crash pady.Jest jednak problem poniewaz jak juz znalazlem sklep z padami do tego modelu okazuje sie ze musze wiercic dziury w owiewce,czego wolal bym uniknac.Czy ma ktos moze namiary na firme ktora produkuje crash pady nie wymagajace psucia owiewki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Witam! Od 6 tygodni jestem szczesliwym ;) posiadaczem Suzuki TL1000R wiec w trocse o motorek postanowilem zakupic crash pady.Jest jednak problem poniewaz jak juz znalazlem sklep z padami do tego modelu okazuje sie ze musze wiercic dziury w owiewce,czego wolal bym uniknac.Czy ma ktos moze namiary na firme ktora produkuje crash pady nie wymagajace psucia owiewki?zazwyczaj nie masz zbyt wielu miejsc do zamontowania crash-padow - montuje sie je tylko w jednym, ewentualnie kilku punktach na ramie, wiec chyba nie obejdzie sie bez wiercenia owiewki.zreszta bylo juz na forum o wierceniu ale chyba innych sprzetow.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 To nie jest kwestia rodzaju crashy, tylko kwestia miejsc montażowych w danym modelu. TLR wiercenia nie uniknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrzej101 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) Owe protektory ktore posiadam pochodza z firmy R&G..to raczej szanujaca sie firma... i mocowanie jest rozwiazane w ten sposob, ze sruba crash pada jest wkrecana do aluminiowego bloczku, z kolei ten jest przymocowany dwiema innymi srubami do ramy i silnika (miejsce mocowania silnika do ramy). Cabaniero napisal ze mocowal crash pady bez wiercenia.Takie rozwiazanie byloby git.Aktualnie mieszkam w Irlandii pytalem sie o ta firme w kilku sklepach ale moge otrzymac jedynie standartowe crashy wymajajace drilowania owiewek. :banghead: http://forum.motocykle.slask.pl/sprzedam_S...000r-t4906.html Wydaje mi sie ze na tym zdjeciu jest moto z takimi wlasnie crashami,poniewaz normalnie sruba mocujaca silnik jest bardziej w prawo Edytowane 16 Czerwca 2006 przez jedrzej101 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Witam,Gdzie moge dostać crash pady do tl1000r? W scigaczu powiedzieli mi żę mają tylko womet tech ale do tl1000s . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 R&G Racing robi Crash Pady do Tl1000R. Szczegóły na PW. Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Po sporo bajerów do TL (zarówno R jak i S) typu crash pady i inne protektory, akcesoryjne sety itp. trzeba zaglądać na ebay angielski/niemiecki/amerykański. U nas ciężko. Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Osobiście montowałem kiedyś zestaw Crash Padów B&G Racing do mojej pierwszej Rki, generalnie tylko ten producent oferował protektory z prawdziwego zdarzenia (na ebay można było jeszcze kupić badziewie montowane do owiewek - pic na wodę). Zdecydowanie warte polecenia, ale mają 2 minusy - cena (o ile pamiętam 135 Euro za zestaw) no i trzeba kroić owiewki (ale niby lepsze to niż je kleić po ewentualnym dzwonie). Oprócz tego jeszcze jest mała rzeźba ze zbiorniczkiem wyrównawczym bo trzeba go zastąpić innym szajsem (dają niby taką butelkę). Ciekawe czy są jeszcze osiągalne, bo jak chciałem kupić do drugiej Rki 2 lata później to w Polo i Hein Gericke mówili że już nie ma :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Chłopacy, doradźcie gdzie dostać crashpady. R&G drogie jak diabeł (bez urazy piszczałka ;) ), a z innych to na ebayu tylko jakieś badziewie znalazłem, co wygląda jak drewniane :). Ni ma? Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Chłopacy, doradźcie gdzie dostać crashpady. a może łaskawie zajrzysz do odpowiedniego działu, że nie wspomnę o skorzystaniu z wyszukiwarki..?jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 (edytowane) A myślisz, że nie szukałem? Ba, nawet wrzuciłem - dla Twojej wiadomości - ogłoszenie "kupię" jakiś czas temu. Poza tym gdzie jest bardziej odpowiedni dział, żeby zadawać pytania odnośnie Suzuki TL1000R drogi Panie Moderatorze? Edytowane 23 Kwietnia 2012 przez krzywer Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RubiX Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Poniżej masz linka crash pady R&G Racing do Twojego moto (czarne lub białe): http://www.serwismotocyklowy.pl/szukaj,tl1000r,1.html :) Cytuj =========================================sklep motocyklowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi