Sidewinder Opublikowano 17 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Ach te uroki 2T :icon_mrgreen:A o co chodzi ?? Ty masz 2 suwa :banghead: i nie masz problemu, tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 (edytowane) Gawron, tak jak kolega napisał żeby do świecy dostać sie to czasem trzeba by mieć ze sobą połowe garażu i do tego wykręcaj mi cfaniaku swiece w błocie po kolana albo w piachu jakimś głębokim... :buttrock:HEHEHE!! :icon_mrgreen: no ja nie musze nic odkrecac i sciagac ani demontowac :-) poprostu odkręcam swiece i w kazdym dotychczasowym moto tak miałem czyli KTM 2T góra!! :banghead: :buttrock: No to teraz jak ktoś sie bedzie pytał o jakis argument za KTM a przeciw DR i XT to juz go mam!! :smile: :buttrock: to oczywiscie żarcik :-) Edytowane 17 Czerwca 2006 przez Gawron Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdano Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Moj sposob: kopie, nie pali----> zalany.zeskakuje z moto, zdejmuje kask i rekawice, siadam obok, wyciagam koma i : MENU-->GRY--->Bowling.po 15 minutach siadam, odpalam i jade dalej :icon_mrgreen: .Wiecej niz 15 min nie musialem nigdy czekac. Ale po przeczytaniu tematu sprobuje moze czegos innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 (edytowane) w sumie to tylko raz próbowałem swojej metody :smile: zakopałem się na podjezdzie , zgasiłem moto normalnie i jak go wyciagnelismy to nie chciał odpalic, próbowałem odpalic ze 20 razy :buttrock: szybki tel do byłego własciciela , nastepnie ta metoda która opisałem wczesniej i załapał od razu (podobno jedyna metoda na szybkie odpalenie po glebie)a przekopanie na dekompresatorku wykona każdy przedszkolak lewą ręką :banghead: xr-ke wbrew pozorom jest łatwo odpalic, tylko trzeba troche ją wyczuć mi jeszcze nigdy nie odbił kickstarter (ale w adidasach i tak boje się odpalać :icon_mrgreen: ) Edytowane 17 Czerwca 2006 przez robak Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 No to teraz jak ktoś sie bedzie pytał o jakis argument za KTM a przeciw DR i XT to juz go mam!! to oczywiscie żarcik :-) Ja w DR350 też odrazu swiece wykręcam bez żadnych przeszków zdejmowania owiewek itp. ale pytam sie po co? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 A ja mam troche inne pytanie oddal komus kopa motocykl?? Enduras dr lubi kopnac? :icon_mrgreen: Troche sie boje w wiekszym 4t ze jak mi odda to koniec sezonu :banghead: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Raczej kopnik nie odwala, z tym ze musisz umiec odpalać bo jak nie bedziesz wiedział jak to noge sobie możesz połamać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidewinder Opublikowano 18 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 (edytowane) A ja mam troche inne pytanie oddal komus kopa motocykl?? Enduras dr lubi kopnac? :icon_mrgreen: Troche sie boje w wiekszym 4t ze jak mi odda to koniec sezonu :banghead: Mi, mi, mi - jak dekompresator nie zaskoczy, mam całą nogę siną, ale co z tego :smile: Dziś znów jade orać :buttrock: :buttrock: :buttrock: Edytowane 18 Czerwca 2006 przez Sidewinder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 (edytowane) Ja w DR350 też odrazu swiece wykręcam bez żadnych przeszków zdejmowania owiewek itp. ale pytam sie po co? :banghead:No sprawa jest prosta :-) mowa o tym jak moto po wywrotce sie zaleje ( chociaz moze raz mi sie to tak na serio stało) zaleje czytaj zaleje swiece. Zeby ja oczyscic musiałbys kopac ze 30 razy a jak masz przed sobą jeszcze 70km terenu to lepiej zachowac siły na jazde. Po wykręcenu swiecy oczyszczasz ja malutka szczoteczka druciana, wkręcasz i jedizesz :-) i to zajmuje mniej wiecej tyle własnie czasu co kopanie az do skutku a nie jest sie zmęczonym. :icon_mrgreen: pozdro! A co do obijania kopki (kick startera) to jak masz muty MX to i ochraniacze na kolana i golenie (jedne z podstawowych czesci ubioru) to nic Ci sie nie stanie nawet jak Ci w noge pierdzielnie. Warto zainwestowac. Edytowane 18 Czerwca 2006 przez Gawron Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Ale jak wykrecasz swiece to jeszcze musisz poczekac az ostygnie itp.No nie mow Gawron, ze nie masz moto goracego.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Ja bez dek. odple wr 450 :icon_mrgreen:pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Moj motorek jak narazie leżał 2 razy,z czego raz kierownicą w dół na takim zboczu więc musiałem się spieszyć z wyciągnięciem.Kiedy to się udało potrzymałem starter z 30 sec dając mocniej gazu i odpalił. Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Ale jak wykrecasz swiece to jeszcze musisz poczekac az ostygnie itp.No nie mow Gawron, ze nie masz moto goracego.pzdrkwestia minuty :-) Wiadomo najpierw kopne z 5 razy i z regóły odpali a jak nie to robie jak wyżej opisałem ;-) Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Klucz do swiec jest jednym z podstawowych narzedzi bez których zaden z nas sie nie powinien ruszac :-) bo jak bys go miał to bys swiece wykrecił przeczyscił (małą szczoteczka druciana) zakreciłbys i moto od pierwszego by odpaliło :icon_razz: no nie wiem jak u ciebie.. u mnie swieca lezy w takim jakby dolku, w ktory lubi tez nawpadac piachu i innego syfu.. jakbym swiece odkrecil to by mi sie to dostalo do cylindra... a przeczyscic tego nie da rady.. chyba ze woda z weza albo jakims kompresorem/sprezonym powietrzem.. Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 u mnie jak nie zapali to znaczy ze akumulator padl :icon_razz: tak.. bez klucza do swieczek sie nie obejdzie- niestety. wiadomo- zaleje trzeba wyczyscic, przedmuchac.. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi