plociarz Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 witam zupelnie nieorietuje sie w temacie chodzi mi o cos do czego bedzie duzo czesci itp. z tego co patrzylem to jest multum marek itp. co byscie polecali producent i model??? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Dobór skutera zalezy od tego czego od niego oczekujesz. Chyba najlepszym wyborem jest skuter z silnikiem minarelli ponieważ nie ma problemu z częściami do niego i jest sporo kitów tuningowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plociarz Opublikowano 15 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 a jeszcze jedna rzecz widzialem jakies skutery z silnikiem 250 cm czy taki skuter mozna na 50 zarejestrować?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Słowo "skuter" nie oznacza od razu "motorower" - Są nawt skutry z silnikami 650 (a może są też większe, tylko nie slyszałem :-)). 250 na 50? Puknij się w głowę. Przecież taki potworek jest już wielgachny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_Bar Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Jaka skrzynia jest w tych duzych skuterach mam na myśli np BURGMANA czy to jest automat czy manual Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Jaka skrzynia jest w tych duzych skuterach mam na myśli np BURGMANA czy to jest automat czy manual Automat. Ewentualnie w opcji można kupić manuala, ale i tak sterowanego elektronicznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 automaty i manuale zalezy od producenta i modelu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 no jesli chodzi o 50 to kupil bym SPEEDFIGHTA (sportowy) albo jakiegos piagio ;) a co do wiekszych to silverwing ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRoRystA Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 polecam odkurzacz 1300wat tak samo,idzie jak puma ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Przede wszystkim sprecyzuj, do czego ma Ci skuter służyć: do szeroko pojętej rekreacji czy jako pojazd czysto użytkowy do poruszania się na co dzień po mieście (dojazdy do szkoły/pracy, po sprawunki itp.)? Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks_xl Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Ja mam Aprilie SR i nie narzekam. W miare duza, szybka (jak na motorower oczywscie ;) ), czesci sa dostepne wszedzie. Polecam "markowe" marki z wiadomych powodow ;) Do ilu zl ma byc ten skuter? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzior Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Lepiej kupic uzywany skuter japoński albo włoski niż kupic nowego chinskiego, te chinskie nadają się albo dla starych dziadków co do sklepu na nich jeżdza, albo tylko po to aby stały na wystawie w sklepie, bo do prawdziwej jazdy to to sie nie nadaje, ja miałem jush kiedś chinczyka to za nim sruby zbierałem, odkrecalo mi się siedzenie i wahacz bo bytły takie wibracje. wiec zdecydowanie odradzam wszystko co Made in China:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 (edytowane) no jesli chodzi o 50 to kupil bym SPEEDFIGHTA (sportowy) albo jakiegos piagio a co do wiekszych to silverwing GL-a odrazu... Przynajmniej bedziesz miał puduszke, a twój wiek nie gra roli... Edytowane 17 Czerwca 2006 przez ojro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Lepiej kupic uzywany skuter japoński albo włoski niż kupic nowego chinskiegoPodpisuję się pod powyższym oburącz i obunóż. Przy czym należy wyraźnie odróżnić skutery rodem z Chin kontynentalnych od tych wyprodukowanych na Tajwanie czy w Korei (często podświadomie mianem "chińczyków" określamy skutery tajwańskie itp.). Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 zasatanow sie nad motorkiem normlanym bo frajda z jazdy manualem jest duuuzo wieksza :icon_mrgreen: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi