Mar_Cin Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Dziś o 9.00 zaliczyłem na Odlewniczej bezbłędnie egzamin teoretyczny na kat. A. Jazdę zaliczam 6 lipca. Coraz bliżej śmigania. Coraz bliżej. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Fazer szejseta, a ty dopiero prawko robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Ja wczoraj testy na katamaran i motonga zaliczylem a 11 praktyka :wink: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIL Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 (edytowane) No to weź sobie jazde po 8 zaraz przed egzaimnem np. w imoli. To powinno pomóc. Później wskakuj na fazerke ( A jak!) i ganiaj pod ośrodek. Pamiętaj żeby trzymać się prawej strony jezdni :wink: nie wjeżdzać na przystanki autobusowe po skręcie ze skrzyżowanianie dać się sprowokować podpuszczaniem egzaminatora " niech pan jedzie szybciej !!" pamiętać o zwalnianiu podczas podjeżdzania do skrzyżowania i ustępowaniu pierwszeństwa obowiązkowym paleniu gumy po zdaniu egzaminu Edytowane 13 Czerwca 2006 przez BIL Cytuj Ludzi sie hoduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldek Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 E tam, jak się jeździło już mocniejszymi sprzętami, to taki egzamin jest prosty jak barszc. Nie chwaląc się za pierwszym razem zdałem:)Zanim zdawałem na prawko xj-tą śmigałem :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Ja mam termin na teorie + praktyke na 29 czerwca :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Mar Cin mam to samo motocykl taki sam a prawko zdaje 21 czerwca jak zdam to wsiadam odrazu na moto!!1 bez prawka nawinołem juz 700km ale po bocznych drogach!!! pzdr jak zdasz zapraszam do topicu FAZER TO JEST TO .. ps. spotkamy sie posmigamy z forumowiczami albo we 2:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Fazer szejseta, a ty dopiero prawko robisz? :wink: od czegoś trzeba zacząć, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 To ja sie tez pochwale :wink: Dzis oficjalnie zaczelem kurs na prawko a+b :biggrin: Jestem po pierwszych zajeciach teoretycznych :flesje:)) Pzdr :biggrin:)) Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 a prawko zdaje 21 czerwca jak zdam to wsiadam odrazu na moto!!! bez prawka nawinołem juz 700km ale po bocznych drogach!!! pzdr Ładnie ładnie :wink:A mnie się czepiał, że 140km/h latam :biggrin: Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Cin Opublikowano 14 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Mar Cin mam to samo motocykl taki sam a prawko zdaje 21 czerwca jak zdam to wsiadam odrazu na moto!!1 bez prawka nawinołem juz 700km ale po bocznych drogach!!! pzdr jak zdasz zapraszam do topicu FAZER TO JEST TO .. ps. spotkamy sie posmigamy z forumowiczami albo we 2:D Nie ma sprawy. Pośmigamy razem. No to weź sobie jazde po 8 zaraz przed egzaimnem np. w imoli. To powinno pomóc. Później wskakuj na fazerke ( A jak!) i ganiaj pod ośrodek. Pamiętaj żeby trzymać się prawej strony jezdni :wink: nie wjeżdzać na przystanki autobusowe po skręcie ze skrzyżowanianie dać się sprowokować podpuszczaniem egzaminatora " niech pan jedzie szybciej !!" pamiętać o zwalnianiu podczas podjeżdzania do skrzyżowania i ustępowaniu pierwszeństwa obowiązkowym paleniu gumy po zdaniu egzaminu Mam jeszcze zostawione w zaoasie 4 godzinki jazd. Jestem już umówiony przed egzaminem na traskę egzaminacyjną. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Ładnie ładnie :biggrin:A mnie się czepiał, że 140km/h latam :biggrin: hm no bo wydawało mi sie szybko na terenie zabudowany! hm ale miales racje nie czuje sie predkosci :wink: ps.orientuje sie ktos ile kosztuje 1 przeglad po 1000km ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panas Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Wita!!! Ja teorie też mam już za sobą a praktyke dopiero 4 lipca!!! Już się nie moge doczekać ale chyba wszyscy to znacie!? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slay Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 No to powodzenia! Ja egzamin praktyczny mam juz jutro. 3majcie kciuki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qsin Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Wita!!! Ja teorie też mam już za sobą a praktyke dopiero 4 lipca!!! Już się nie moge doczekać ale chyba wszyscy to znacie!? :banghead: Panas,a o której masz egzamin?? ja zdaje 04.07, o 16.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi