ResoR Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) Hello, Jak tylko sprzedałem CB'e (500 '95) od razu zacząłem szukać nowego moto ....wybór padł ...(w sumie decyzja była już podjęta dawno temu) na VFR800. W końcu znalazłem i zanabyłem VFR800 z 98 roku .. miała być nowsza ... ale jest jaka jest ..... i po pojeżdzeniu niewiele ani troszkę nie żałuję ...... VFR rulez :crossy: heheh .... cytując Wojtasika DO PIEKŁAAAAAAAAAAAA :buttrock: :biggrin: :biggrin: . Fotek jeszcze sam nie zrobiłem ale macie tutaj fotki z ogłoszenia ....Z czasem dowale nowe fotki. Musiałem sie pochwalić ..... :icon_razz: Edytowane 9 Czerwca 2006 przez ResoR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Gratuluje! Super sprzęcior :buttrock:Jedynie szyba mi sie nigdy nie podobała :biggrin: Szerokości ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ResoR Opublikowano 9 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Gratuluje! Super sprzęcior :buttrock:Jedynie szyba mi sie nigdy nie podobała :biggrin:Dzięki dzięki ... tu jest lekko wyższa ... turystyczna ... ale oryginał mam ... więc mogę ją zawsze przemontować .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Resor Już prawie jesteś W pieeeeekleeeeeeeJeszcze tylko z południowcami na jakiś zlocik pojedziesz i dostaniesz zaszczytne miano młodszego szatana :buttrock: DO PIEKŁAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 witam, ...no w realu juz ze dwa razy gratulowalem... :biggrin: ale virtualnie jeszcze nie... wiec... GRATULUJE NOWEGO SPRZETA... no i zycze bezawaryjnej i przede wszystkim bezpieczniej jazdy... :buttrock: :biggrin: pozdr,w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Czarny kolor jednak coś w sobie ma ...a i dodatków dostałeś trochę....gratulacje :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Gratulacje :buttrock: Ps. Zajefajny masz wyświetlacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) Nie no zajefajne moto. Świetny naprawde gratuluje. :buttrock: :biggrin: :biggrin: Szerokiej drogi i niekończącej się wachy!!!Sam chyba sobie kiedyś takiego sprawie. Edytowane 9 Czerwca 2006 przez Gudaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chorcio Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 No piekna!!! Gratuluję wspaniały motocykl i ten kolor i te dodatki .Super!!!1 Cytuj <p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Echh... fałefer :buttrock: Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Miło mi przywitać w sekcji rozrządu na kołach zębatych :buttrock:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Super super sprzecik! Gratkie. Hmm to chyba i czas na mnie zaprezentowac Z1000 :), juz prawie wszystko dopiete, ale poczekajmy na sfinalizowanie dealu. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 VFR Rulz :) Kolor extra :icon_question: pozdrawiam i szerokiej (krętej) drogi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volks Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 jesli mozna spytac jaka cena? i czy kupiony byl w polsce czy w niemeczech? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 witam,ja równierz gratuluje,fajny sprzęcik,ja moze jak dobrze pójdzie tez niedługo bede smigał takze VFRerą. :icon_question: :banghead: (coraz barzdiej podoba mi się ten motocykl :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi