Barnaby Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 hej, panowie! rada na przyszłość: zacisze to faktycznie fajne miejsce, ale o nocleg tam ciężko.... jeśli już to kapkę dalej (3km) miejscowość kalbornia (kaborno) ośrodek inter piast, albo trochę wcześniej miejscowość mielno (droga z E7 do grunwaldu) miejscowość Mielno ośrodek Pod lipamipozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 No to faktycznie nie ma o czym :lalag:Tyle, ze ty chyba tez bylas samochodem (przynajmniej tak pisalas). Pomyslalby ktos, ze wlasnie dlatego mamy cos wspolnego. No, ale pozory myla. Pozdr. Oj zgryzoto:).....no tak autem bylam, bo wiozlam VIP-a......wyszukiwalam na samej gorze kosZulek i kamizelek,ale lipa.... Piocho :crossy: no, no... nie poznaję Kolegi :icon_biggrin: :wink: Choć czyżbym się domyślał, gdzie tkwi źródło obojętności na kobiece wdzięki?... :icon_mrgreen: :wink: Nie nie...to nie jego wina....to raczej mi ich brakuje :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Ja byłem motórem :wink: , Ja byłem w koszulce ... ale był zimnawo i miałem na karku jeszcze polar. Nooo ... zapomniałem że miałem sygnalizować obecność forumowiczów swoją koszulką. W sumie to moja wina i już :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Ja tez byłem motórem :icon_razz: Fajnie było, tylko krwi brakowało :icon_razz: Piocho próbowałem dzwonić do Ciebie, lecz tam przeciążenie sieci było :) Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Ja, niestety, nie mogłem ruszyć się w sobotę, za to w niedzielę skoczyliśmy sobie z Zibiano na forty pierścienia twierdzy Dęblin - jeden w nienajgorszym stanie, dwa w takim, że nawet ciężko nazwać je ruiną :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 18 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 MGH dziala na roznych polach i na kazdym to the extreme. Hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Kilka zdjęć naszych łbów zapodaję. Grunwald Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzykawki Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Ja też bywszy i ale spotkałem grupę Galara, pomimo, że pierwotnie umawiałem się z piocho - niestety sieć cos padła i nie mogłem się do niego dodzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 20 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 (edytowane) Greg zdjęcia jak zwykle wypas!!! Senks! Edytowane 20 Lipca 2006 przez Piocho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi