Jeżdżący Inaczej Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 345 km/h potem oderwałem się od ziemi.Siedziałem za sterami........ w 19 rzędzie.Przed sterami nie było miejsc siedzących. pojazd - Boeing 737 A na moto - 205 km/h na trasie Zakroczym -> Łomianki.Szybciej się bałem. Szybciej się chyba nie da. No zależy od wiatru. Na CBF600SA doszedłem do 210 ale to sie chyba mieści w błędzie licznika. A Łomianki - Zakroczym to max. 50 - tak rzuca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezar27 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Ja wiem, że im większa pojemność, tym większy silnik, co za tym idzie R1 jest większa a najbardziej widać to na szerokości... A z tym, że nie widziałem motocykla to się mylisz a dotego napisałem "podaje przykładowo wymiary" i napisałem, że "niewiele się nie różni" a nie "wcale się nie różni" a to jest kolego różnica :wink:ten czołg co ma januszm to nijak się ma do najnowszej r1 którą opisujesz.Facet o jego posturze ma naprawdę problem z wyborem moto. Współczuje. Ale jakoś sobie koleś radzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszyzfr1 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 ten czołg co ma januszm to nijak się ma do najnowszej r1 którą opisujesz.Facet o jego posturze ma naprawdę problem z wyborem moto. Współczuje. Ale jakoś sobie koleś radzi. Hehe widzisz, źle żeśmy się zrozumieli bo Ty mówisz o motocyklu kolegi a ja mówie o ścigaczach :icon_mrgreen: Pozdrawiam Mario :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aciddrinker Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 185, trochę dmuchało (owiewki brak) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAke Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) 110 we 2 z wiatrem :rolleyes: ( w jednego tyle samo tylko ze bez wiatru <LOL> ) I chodźby stękał i przykucał i tak buca i tak buca :icon_mrgreen: więcej nie bedzie... A moj rekord to 95 w samych spodenkach dwa dni temu :rolleyes: (nawet butów nie miałem :icon_mrgreen: :wink: :icon_mrgreen: (No Comment :icon_mrgreen: ) Edytowane 22 Czerwca 2006 przez SAke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chri$ Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 [...]A moj rekord to 95 w samych spodenkach dwa dni temu :icon_mrgreen: (nawet butów nie miałem :icon_mrgreen:[...] rzeczywiscie masz sie czym chwalic :wink: zapodaj fotki jak skóre zostawisz na asfalcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 55km/h rowerem z gorki :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAke Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Chri$ Ja sie nie chwale :icon_mrgreen: Prosiłem aby nie komentowac :wink: Co do fotek nie planuje ale dzięki ze mi tak dobrze zyczysz :icon_mrgreen: Ps. nie jechałem tyle 100km tylko moze z 2km z jeziorka do domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chri$ Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Chri$ Ja sie nie chwale [...] a kto napisal "moj rekord to..." :icon_mrgreen: to nie jest chwalenie? :wink: i oczywiscie, ze zle ci nie zycze, przeciez nawet Cie nie znam, ale polecam lekture goscia, ktory tez na chwile wyszedl na motor (pewnie i tak czytales) : http://forum.motocykle.slask.pl/Jazda_W_Bl...ach_-t7203.html i czasami nie trzeba nawet 2 km tylko pareset metrow, ale to przeciez wiesz :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAke Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Nie nie czytałem ale wiedziałem co robie i wiem jakie mogą być skutki :)Dzięki za link :) Pocieszajacy :D Teraz będe sie wachał :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandyta600 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 ja kilka dni po zakupie przetestowalem maszyne i wydarlem160 ale jeszcze nie mam owiewki i jechalem do tego na slebej drodze :) jak zdam prawko to bedzie jazda! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 120 km/h po bruku Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Dziś było 150 ale bez 1,3,4,5,6 :) i bez wstecznego jak to coniektórzy wychwycili :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 ostatnio na autostradzie Wroclaw Katowice 270km/h :biggrin: :D wiecej sie nie dalo bo pojawily sie znikad samochody :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Tak jak powazny jest ten temat, tak ja jechalem 398 km/h na ogarze 205 .... Zachecajcie dalej malolatow do bicia rekordow na swoich sprzetach : " - Tyyyy on lecial 256 na swojej kawie.... - to ja go pobije na mojej Cebrze i pojade 268 !! " Ten temat to beton ---- i tak liczniki pokazuja za duzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi