ks-rider Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 rYs napisał: ..ale spadaj w kosmos z tym 200 po mieście. Wiesz jak takich oceniam? ---->nie pies spuszczony z łańcucha bo taki to się jeszcze zachowa. Ty się zerwałeś z tego łańcucha.a Damę z Erery to serdecznie pozdrawiam;-) --->wszystkich Was tu drogich przechwalaczy, wyleczyłaby ze złudzeń...(tudzież błędów licznikowych) :buttrock: Spokojnie, nie denerwuj sie, potraktuj temat jako humor ( jak ja ). Innym polecam manipujacje szybkosciomierza, jak dobrze ustawicie to i 400 km/h pokaze :icon_razz: :biggrin: <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moridin Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Waldi napisał: mysle, ze takpomykalem tyle E320 z 2006rco to za auto, ze 296 leci ? Vectra OPC ? A Vectra OPC to 250 poleci? :buttrock: Coś szybszego... ale też niemieckiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Moridin napisał: A Vectra OPC to 250 poleci? :banghead: Coś szybszego... ale też niemieckiego. poleci ponad 250...Jak nie Opel to pewnie jakies Audi :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Moridin napisał: A Vectra OPC to 250 poleci? :banghead: Coś szybszego... ale też niemieckiego.Zgaduję BMW M3 lub Audi S4?? :biggrin: Ja autem leciałem max. 250km/h - zamknięty licznik w BMW 330cd 05r. :icon_exclaim: https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 rYs napisał: Śmieszy mnie ten ten temat-psujecie tylko silniki w tych cb, cbx, gs, One nie lubią szybko...Ale napiszę coś,nigdy nie patrzę na licznik...po co ? Wiem ile jechałem naj na gps mierzone-ale Wam nie powiem ;-) pozdr, aha-na autostr.w Niemczech ;-) to był jej max... Dlatego sporo osób piszę że jechali LICZNIKOWE v=.... [km/h] :bigrazz: Więc się nie czepiaj... Większość ludzi traktuje ten temat na luzie... :icon_exclaim:A poza tym teraz coraz więcej ludzi ma GPS'a........ A tak z ciekawostek, to mój licznik w Katamaranie pokazuje identyczne wartości co GPS (no z dokładnością +/- 1 [km/h]... A wszystko przez inne opony, mam większe niż fabrycznie :biggrin: A co do tej Autostrady w Niemczech to już zalatuje poprawnością polityczną..... :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwapro Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 to co niby na autostradzie w Polsce nie można jechać więcej niż przysłowiowe 250 kmh ?? :( nie próbowałem,ale wiem, że można :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Nie można- ograniczenie nie pozwala... :) Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 (edytowane) Boa napisał: Nie można- ograniczenie nie pozwala... :lalag: MOŻNA ! Można nawet na zwykłej drodze jak znajdziesz "kawałek" prostej zwykłej drogi z dobrym asfaltem, tylko... Jest to niezgodne z prawem... :( :) Edytowane 24 Czerwca 2008 przez Engels Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Czyli tak jak z zabijaniem? Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żołnierz Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Boa napisał: Czyli tak jak z zabijaniem?No chyba nie do końca. Zabójstwo jest przestępstwem a przekroczenie prędkości wykroczeniem. Swoją drogą to mam pytanie, czy Ty masz 26 lat czy 60?? Bo z twoich umoralniających wypowiedzi można się pomylić i wziąć Cię za dziadka a nie młodego człowieka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 87 a w avatarze to fota mojego prawnuka, ale ciiiiiii... :) Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moridin Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 (edytowane) B@rtek napisał: Zgaduję BMW M3 lub Audi S4?? :banghead: Blisko, ale szybciej. Nie przyznam się i tak. :clap: Edytowane 24 Czerwca 2008 przez Moridin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 fiat 126bis turbo opisany w ostatnim CKM-ie? :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moridin Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Staszek_s napisał: fiat 126bis turbo opisany w ostatnim CKM-ie? :biggrin: Zimnooooooooo. :bigrazz: B@rtek był bardzo blisko, a ten Fiat 126bis jest na youtube - filmik wymiata. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 (edytowane) Moridin napisał: Blisko, ale szybciej. Nie przyznam się i tak. :biggrin:Blisko, nawet bardzo blisko?? :buttrock: Hmm strzelam dalej Mercedes C63 AMG, BMW M5, Audi RS4, Audi R8?? :buttrock: Opel, VW... odpadają :) Edytowane 24 Czerwca 2008 przez B@rtek https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi