ks-rider Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 ..ale spadaj w kosmos z tym 200 po mieście. Wiesz jak takich oceniam? ---->nie pies spuszczony z łańcucha bo taki to się jeszcze zachowa. Ty się zerwałeś z tego łańcucha.a Damę z Erery to serdecznie pozdrawiam;-) --->wszystkich Was tu drogich przechwalaczy, wyleczyłaby ze złudzeń...(tudzież błędów licznikowych) :buttrock: Spokojnie, nie denerwuj sie, potraktuj temat jako humor ( jak ja ). Innym polecam manipujacje szybkosciomierza, jak dobrze ustawicie to i 400 km/h pokaze :icon_razz: :biggrin: <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moridin Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 mysle, ze takpomykalem tyle E320 z 2006rco to za auto, ze 296 leci ? Vectra OPC ? A Vectra OPC to 250 poleci? :buttrock: Coś szybszego... ale też niemieckiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 A Vectra OPC to 250 poleci? :banghead: Coś szybszego... ale też niemieckiego. poleci ponad 250...Jak nie Opel to pewnie jakies Audi :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 A Vectra OPC to 250 poleci? :banghead: Coś szybszego... ale też niemieckiego.Zgaduję BMW M3 lub Audi S4?? :biggrin: Ja autem leciałem max. 250km/h - zamknięty licznik w BMW 330cd 05r. :icon_exclaim: https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Śmieszy mnie ten ten temat-psujecie tylko silniki w tych cb, cbx, gs, One nie lubią szybko...Ale napiszę coś,nigdy nie patrzę na licznik...po co ? Wiem ile jechałem naj na gps mierzone-ale Wam nie powiem ;-) pozdr, aha-na autostr.w Niemczech ;-) to był jej max... Dlatego sporo osób piszę że jechali LICZNIKOWE v=.... [km/h] :bigrazz: Więc się nie czepiaj... Większość ludzi traktuje ten temat na luzie... :icon_exclaim:A poza tym teraz coraz więcej ludzi ma GPS'a........ A tak z ciekawostek, to mój licznik w Katamaranie pokazuje identyczne wartości co GPS (no z dokładnością +/- 1 [km/h]... A wszystko przez inne opony, mam większe niż fabrycznie :biggrin: A co do tej Autostrady w Niemczech to już zalatuje poprawnością polityczną..... :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwapro Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 to co niby na autostradzie w Polsce nie można jechać więcej niż przysłowiowe 250 kmh ?? :( nie próbowałem,ale wiem, że można :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Nie można- ograniczenie nie pozwala... :) Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 (edytowane) Nie można- ograniczenie nie pozwala... :lalag: MOŻNA ! Można nawet na zwykłej drodze jak znajdziesz "kawałek" prostej zwykłej drogi z dobrym asfaltem, tylko... Jest to niezgodne z prawem... :( :) Edytowane 24 Czerwca 2008 przez Engels Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Czyli tak jak z zabijaniem? Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żołnierz Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Czyli tak jak z zabijaniem?No chyba nie do końca. Zabójstwo jest przestępstwem a przekroczenie prędkości wykroczeniem. Swoją drogą to mam pytanie, czy Ty masz 26 lat czy 60?? Bo z twoich umoralniających wypowiedzi można się pomylić i wziąć Cię za dziadka a nie młodego człowieka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 87 a w avatarze to fota mojego prawnuka, ale ciiiiiii... :) Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moridin Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 (edytowane) Zgaduję BMW M3 lub Audi S4?? :banghead: Blisko, ale szybciej. Nie przyznam się i tak. :clap: Edytowane 24 Czerwca 2008 przez Moridin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 fiat 126bis turbo opisany w ostatnim CKM-ie? :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moridin Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 fiat 126bis turbo opisany w ostatnim CKM-ie? :biggrin: Zimnooooooooo. :bigrazz: B@rtek był bardzo blisko, a ten Fiat 126bis jest na youtube - filmik wymiata. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 (edytowane) Blisko, ale szybciej. Nie przyznam się i tak. :biggrin:Blisko, nawet bardzo blisko?? :buttrock: Hmm strzelam dalej Mercedes C63 AMG, BMW M5, Audi RS4, Audi R8?? :buttrock: Opel, VW... odpadają :) Edytowane 24 Czerwca 2008 przez B@rtek https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi