PTAQ Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Moj nowy rekord Kawasaki EL 252 ustanowiony poł godziny temu to 145 km/h przy 10500 obr/min i już chyba wiecej nie pojdzie :P I dobrze bo jeszcze bym sobie coś zrobił :P Preferuję jazdę w granicach 100 km/h :icon_eek: Chociaż może gdybym się przykleił do zbiornika to poszedłby jeszcze troche? :Pno wiec przykleiłem sie do zbiornika i poszedłem 149 :D mozna przyjąc że 150 bo przede mną zrobił się korek i już mu nie dałem się wiecej rozpędzić. Teraz czas odkręcić gmole i lusterka... hehehe oczywiscie z tym zartuję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iceBear Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Honda VT 600 Shadow - 150 km/h ale już mocno wiało i trzeba się było lekko pochylić ;)Yamaha FZS 600 Fazer - 210 km/h i jechałem tyle tylko raz i mi wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Czolem! Powiedzcie mi tak naprawde - skad nowoczesne sporty biora impulsy do pomiaru predkosci? Bo ciagle krazy ten mit, ze starczy pozmieniac zebatki i juz moto jedzie wg. licznika 400. A np. moja TDMa ma juz elektroniczny licznik, ale impulsy dostaje od czujnika magnetycznego znajdujacego sie przy przednim kole. Moge wiec sobie zmieniac zebatki do konca swiata i i tak nic to nie zmieni we wskazaniach predkosciomierza...Sorry za OT. Pozdro oszustwa biorą się z tego - że wiele paździochów ( bodajże hajka na przykład) bierze impulsy z wyjścia napędu - czyli z zębatki napędowej pozdro251 paździoch bandit, inazuma też tak ma, myślę, że duża część suzuki w ten sposób mierzy prędkość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koczyk Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Na brata fazerze 240 tak do 200-220 jest jeszcze ok chcialem probowac zeby zamknac licznik bo kupil od kumpla po jakims niby tuningu ale sie balem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinas olsztyn Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Witam.Ja jechalem swoim Kawasaki zzr 600 190km/h,nie jest to nic moze specjalnego chyba ze wezmiecie pod uwage to ze mam motor od miesiaca,a wczesniej nie mialem nigdy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomektychy Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Pobity rekord:) 190km/h:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Dzisiaj na aprili rs 125 darłem 160 km/h i to moj rekord narazie na motorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baders Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 na swojej suzi maksem i bylo kolo 205 km/h i całkiem przyjemnie wiecej na razie nie chce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysnik363 Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 JA swoim zablokowanym peugeotem lecialem aż 55 km/h WOW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mechoov Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 skuterem zablokowanym to mialem na prostej 67 a z gorki zamknalem licznik(80) Hornetem mialem 220 szybciej nie potrzebuje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalwariat Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 motorem:suzuki GN 125 (kurs na prawko) - 90km/h :icon_biggrin:swoją DT seryjna 50ccm - 80 km/h katamaranem:ojciec prowadzil ja obok - 230km/h (Zakopane/Wrocław) jechalismy ciagle ok 200 i wyprzedziło nas STI doszlismy to tych 230 a one ciągle sie oddalało...sam- ok 60 :( nie mam doswiadczenia wiec rozsadek na wiecej nie pozwala (a auto: BMW 525i) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian17 Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 hmm samochodem z ojcem koło 250 (odcinacz) BMW 740 a później to samo A8motorem sam koło 200 (pożyczonym motorem więc starczy)jako pasarzer koło 250 co ciekawe bez kasku... wiem co napiszecie ale to było porównywalne do skoku na bungee ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Dzisiaj nowa " K " 250 km/h, moze dalo by sie wiecej ale sporo katamaranow na autostradzie bylo i droge mi pare razy zajechano. :icon_mrgreen: <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek125to Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Swoim skuterem (70ccm, po tuningu)- 115km/h (i jeszcze fotke zrobiłem :icon_mrgreen: )Ścigiem 125ccm- 140km/h (więcej już nie chciała)Hondą CBR 600RR- 235km/h (jako pasażer) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Moim Xp6 - 85km/hJawa 350 TS - 100km/hYamaha DT 125 - 80km/h BMW K750RS(chyba)- 120km/h(kierowca)Na świni - 25km/h Na żubru - 5km/h :icon_question: www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi