cypek41 Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Tak jak w temacie. Mam do wyboru honde z 95roku (wymieniony tłok 4tys km temu wszystko sprawne) lub yamahe też z 95roku (łożysko na wale było zatarte i właściciel zregenerował wał zrobił szlif cylkindra nowe łożyska simeringi tłok itp wszystko śmiga zrobił już nim 1100km po remoncie). Doradzcie co wybrac ?? z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domier Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 polecam wejsc na www.125.pl i za pomoca wyszukiwarki znal;ezc tematy o nsr i tzr i bedziesz widzial co wybrac :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam8888 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Polecam Honde NSR 125:)Sam taka mam :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz1ov Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 polecam honde. slyszalem ze dluzej wytrzymuja niz inne marki chociazby yamaha :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Honda. Wiecej czesci zamiennych lepszy silnik i mniej miala robione w silniku. A too czyms swiadczy. Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d8-vid Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Honda z wygladu duzo ladniejsza a pozatym silnik pracuje duzo lepiej w hondzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 W 1995r. była już nowa budka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 W 1995r. była już nowa budka ? byla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tina Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Weź NSR. Miałam '98 i nie było z nią żadnych problemów. Kumpel jeździł TZR'ką i ciągle musiał coś przy niej robić, możliwe że tak pechowo trafił, ale i tak uważam, że honda to honda ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
premislauss Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 bez gadania HONDA!!!! powaga. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 zrób runde jednym i drugim i zobacz co Ci lepiej leży, oceń tez osiągi i stan tych konkretnych egzemplarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldek Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Ja zaczynałem od tzr-ki i jedyne co moge Ci doradzić to...HONDA :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filon89 Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 bierz honde miałem okazjejeździć Nsr Rs I TZR przed kupnem miałem wybierać jeden z tych a kupiłem Kingway Pioneer 125 =] Honda zdecydowanie najlepsza z tej trójki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 patrzcie na daty - cypek41 ma już w podpisie NSRkę i nie wiem po co ta dyskusja oczyszczalnia (zwłaszcza, że w temacie nie powiedziano niczego nowego/ciekawego :icon_mrgreen: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypek41 Opublikowano 4 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 No racja temat moze juz trafic do oczyszczalni. dzieki za troche spoznione rady ale wybralem nsr dlatego ze honda to honda (tak tez powiedzial mi moj znajomy mechanik ze w tym siedzi :icon_mrgreen:) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi