przems Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 niniejszym chciałem podzielić się tą radosną nowiną iż dzisiaj o 13.45 szczęśliwie zakończyłem swój bieg po dokument, który nazywa się prawko kat.A. ihaaaaaaaa!!!dokument otrzymam za tygodni kilka. ihaaaaaaaa!chciałbym niniejszym złożyć wielkie dzięki dla Tomka Kulika ihaaa! i Piotrka Gadaja ihaaaa! tyle entuzjastyczno-emocjonalnych wynurzeń.po prostu się cieszę. egzamin przebiegł bezproblemowo. Powiem wręcz iż byłem miło ujęty podejściem. Motocykl stał rozgrzany. Egzaminator był uprzejmy. Miałem jeszcze to szczęście iż trafił mi się po trasie autokar z wysiadającymi dzieciakami. Wyhamowując prawie do zera, chwyciłem sz.p. egzaminatora za samo serce. dobry z niego człowiek :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Brawo, brawo, barwo!!! Gratulacje najszczersze :icon_mrgreen: :icon_twisted: Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 GRA TU LA CJE :icon_mrgreen: Sam już się nie mogę doczekać prawka :icon_twisted: Byle do lipca :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dt125r Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 GRATULACJE !! GRATULACJE !! Ja egzamin mam w lipcu :icon_mrgreen: co prawda na A1 ale zawsze coś. :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robher Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Gratulacje :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Kolejny mtowścieklista z uprawnieniami... :icon_twisted: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 no i super!!! gratulacje!!! prawko to podstawa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Gratki dla Ciebie :icon_mrgreen: ...teraz tylko spokojnie nie zachłystuj się na maxa .... :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 :icon_mrgreen: egzamin przebiegł bezproblemowo. Powiem wręcz iż byłem miło ujęty podejściem. Motocykl stał rozgrzany. Egzaminator był uprzejmy. Czyżby panowie egzaminatorzy zrozumieli, że zdający=klient? :icon_twisted: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davgor Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 witka, to czy egzaminator był uprzejmy czy nie to sprawa drugorzędna, jak się poprawnie jedzie to i zdać się powinno. Cieszymy się razem z Tobą!, ja też za 2 tygodnie odbieram prawko. Musze tylko skompletować kask itp.do zobaczenia na trasie :icon_twisted: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 GRATULACJE :icon_twisted: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Szerokości POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzoov Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 dolaczam sie do gratulacji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Gratulacje!Szerokiej drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy Kubi Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 I tak od razu na 98 konnym FZ6 pomykasz? Gratuluje egzaminu i powodzenia na szosie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Również gratuluje i mam nadzieje że jutro będe mógł powiedzieć to samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi