Bobo/ Opublikowano 11 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 madafaka na pole position a mnie w 5 lini akurat nie ujelo, jest moto obok mnie a mnie nie ma :notworthy:http://www.aw.poznan.pl/imprezy2006/200606...es/image87.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 nie no normalnie jestem pod wrazeniem. Bobo 12, Sebastian 13, Maniek 15...wszyscy ponizej 1.55.....Gratulacje,życzę następnych sukcesów :) :notworthy: Szkoda,że nie pojechaliśmy kibicować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyrmaz Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 nie no! PIKNIE! tak trzymac BOLCE ! :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost_Rider Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Sukces Bobo i Pol Position Madafaki nie był by osiągalny gdyby nie jak ich mechanik :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 no i mechanior dostał parę kompletów slick-ów w nagrodę :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Jazda była na maksa... MaDaFaKa... nie chcę ujmować nic z Twojej jazdy, ale kilka motocykli w pretendentach miało co najmniej "dziwne" czasy... Dlatego potem miejsca w wyścigu były jakie były... Ale sam wyścig był okrutny. Bobo pokazał, że dobry start to podstawa, aby wyrwać się z tłumu! Najważniejsze, że zabawa była przednia, i czasy się poprawiają. W sierpniu znowu zawalczymy :biggrin: Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 dopiero w sierpniu??nie wybieracie sie do mostu/brna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 dopiero w sierpniu??nie wybieracie sie do mostu/brna?? A chcesz sponsorować... :biggrin: Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 A chcesz sponsorować... :biggrin:hehe:)jak dasz sie przejechac :clap: zarty na bok. ile kosztuje taki wypad???najlepiej w porownaniu do wyjazdu do poznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoła Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Madafaka, Bobo jestem z was ogromnie dumny :cool: Chłopaki wielkie gratulacje jesteście najlepsi :wink:Obiecuje że przyjadę na następne zawody nawet jak nie zdąże sie wykurowac i pier****e w gipsie przyjadę :clap: Tak trzymajcie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobo/ Opublikowano 12 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) trening w czwartek 3x20min 150PLMstart mnie kosztował 240PLN + trening 30PLNnaklejki startowe zielone 12PLNbak paliwa mi starczał na 120km a przejechalem sumarycznie ponad 350kmOpony mialem drogowe swojetroche tasmy klejącej zeby przod lampe zakleic itp w dodatku wydalem paliwo na dojazd 250km busema zarcie grill i picie zabralem swoje na 2 dni. To nie są straszne koszty, dostałem slicki po po zawodach od torn racing i są naprawde w dobrym stanie to posmigam na nastepnym treningu hmmm zadnych innych kosztown nie było. Do brna chetnie bym się przejechał bo to ciut wiecej kilometrow od poznania ale przeraza mnie charakterystyka toru... Bardzo szybkie proste mocne hamowania itp600tki będą bardziej pokrzywdzone gdyz bedzie brakowac nam mocy :icon_twisted:Rekord toru ma V.Rossi, mozna się porównać do Doctorka :wink: Co do startow to rzeczywiscie była przepychanina ale cel był nam wszystkim wiadomy. Na przód i tyle :biggrin: :clap: :cool: Ale jak patrze po czas najlepszych okrązen to miałbym pozycje nie 12 a 11 więc prawie tak samo no tyle ze kasia kędzior by mnie wtedy wzieła, a co do Plecaków na Bikach mam jeszcze starodawne opory...MUSZE BYC SZYBSZY I JUZ ...a monika to w stockach, a to juz inna bajka a ty maniek mogłbys byc 13sty ;) według najlepszych czasow ;) Edytowane 12 Czerwca 2006 przez Bobo/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 gratulacje everybody :clap: jak mi maniek pomoże ze sprzętem, to się pościgamy w następnej rundzie :biggrin: pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Observer Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 MADAFAKA rzenujace jest to co piszesz. Dobrze wiesz ze czas z kwalifikacji to jedna wielka pomylka. Widac to bylo nas starcie (malo cie nie rozjechali) i po najlepszym okrzaeniu gdzie cudem wykreciles 2.03. Takze zastanow sie na drugi raz zanim cos napiszesz bo przydaloby sie zeby motocyklista mial olej tez w glowie a nie tylko w silniku. P.S. Nie kumam takich kolesi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Czyżby panom z AW znów się "popsuły" czasomierze, jak ostatnio? W sumie wyniki czołówki Pretendentów od razu wydawały mi się moooocno zastanawiające, że tak delikatnie to nazwę :biggrin: Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Observer nie napinaj się tak bo popuścisz :wink: Ja jestem od jeżdzenia, inni są od mierzenia czasu, a jeszcze inni od oglądania sobie i pierd..... na forum. Kto jeżdził dobrze wie jak było, a reszta niech milczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi