Muma Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 gratuluje wspaniałe moto!!! Gratulacje i oklaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 na tłoku spokojnie 25 tys się przejedzie, jeśli zamyka szafe to licz się z tym że tarcze sprzęgła będą szybko padać, a co do błotnika no najlepiej go zdjąc bo gdy założysz kostke to go wciągnie, chyba że pod samą lampą przytniesz Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Gratulacje Maszynka piękna milego latania :biggrin: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Gratulje Super Sprzet :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Gratuluje. Miłje jazdy zycze. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Gratulacjon ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 26 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 na tłoku spokojnie 25 tys się przejedzie, jeśli zamyka szafe to licz się z tym że tarcze sprzęgła będą szybko padać, a co do błotnika no najlepiej go zdjąc bo gdy założysz kostke to go wciągnie, chyba że pod samą lampą przytniesz ty miales KMX'a czy zle sie na forum doczytalem ? moze cos o nim powiesz ? co Ci padalo i jakie problemy najczesciej ? chce teraz zalac do skrzyni Motula TransOil Expert,bedzie dobry ? twoj zamykal Ci licznik ? jak tak to co przy nim robiles,zeby rozblokowac do konca ? ja u mnie powiem szczerze nie zdazylem sprawdzic ale do 120km/h sie lajtem rozpedzil,a jak dalej nie wiem - zdjelem hamulec tylny,bo juz prawie do samiutkiego konca sie klocek zdarl ,a na samym przednim wole nie jezdzic. A reszcie dzieki za gratulacje raz jeszcze :biggrin: Pozdro Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Gratulacje.mialem okazje jezdzic KMX`em.. mam do niego sentyment, bo na nim pierwszy raz w teren pojechalem (pozyczone moto od kumpeli), pierwsze gleby (4) i pierwsze skoki nad strumykami, zjazdy, podjazdy itp...jednak dla mnie jest on za slaby (ponoc ten na ktorym jechalem byl odblokowany) bo jazda po zaoranym polu na 3 biegu = zero przyspieszenia.. no ale moto fajne i na poczatek bedzie w sam raz pozdro Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Gratulacje Kawy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 ty miales KMX'a czy zle sie na forum doczytalem ? moze cos o nim powiesz ? co Ci padalo i jakie problemy najczesciej ? chce teraz zalac do skrzyni Motula TransOil Expert,bedzie dobry ? twoj zamykal Ci licznik ? jak tak to co przy nim robiles,zeby rozblokowac do konca ? ja u mnie powiem szczerze nie zdazylem sprawdzic ale do 120km/h sie lajtem rozpedzil,a jak dalej nie wiem - zdjelem hamulec tylny,bo juz prawie do samiutkiego konca sie klocek zdarl ,a na samym przednim wole nie jezdzic. A reszcie dzieki za gratulacje raz jeszcze :icon_razz: Pozdro 2x mi tarcze sprzęgła się skończyły , to był tylko ten mankament, a co odblokowania to : kryzy i przegrody w wydechu, blokada gaźniku i coś z modułem/zapłonem( to już serwis robił). Ten motul to jest taki uniwersalny do wszystkich sprzętów :biggrin: , żeby polatać po terenie będzie trzeba wymienić z przodu olej na gęstrzy i dać podkładki pod sprężyny, zdemontuj także niepotrzebne dodatki typu: kierunki, lusterka, podnóżi pasażera, podpórkę, bagażnik, tylną lampe itp. Co do hamulców, tylni rewelacja super się dozuje, czuć gdy jest koło zblokowane, a przedni to kicha, moze wymiana przewodu na stalowy coś poprawi. ogólnie to moto całkiem całkiem, moje przeżywało czasami harcdcore i jeździło, dawałem radę z gościami na wyczynach więc nie jest najgorzej Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Gratuluje,bezawaryjności i paliwa taniutkiego ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 (edytowane) Gratuluje :D :biggrin: :icon_razz: Edytowane 26 Maja 2006 przez Nitro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 26 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 2x mi tarcze sprzęgła się skończyły , to był tylko ten mankament, a co odblokowania to : kryzy i przegrody w wydechu, blokada gaźniku i coś z modułem/zapłonem( to już serwis robił). Ten motul to jest taki uniwersalny do wszystkich sprzętów :biggrin: , żeby polatać po terenie będzie trzeba wymienić z przodu olej na gęstrzy i dać podkładki pod sprężyny, zdemontuj także niepotrzebne dodatki typu: kierunki, lusterka, podnóżi pasażera, podpórkę, bagażnik, tylną lampe itp. Co do hamulców, tylni rewelacja super się dozuje, czuć gdy jest koło zblokowane, a przedni to kicha, moze wymiana przewodu na stalowy coś poprawi. ogólnie to moto całkiem całkiem, moje przeżywało czasami harcdcore i jeździło, dawałem radę z gościami na wyczynach więc nie jest najgorzej Dzieki za odpowiedz oraz - tlumik mam na pewno juz pociety ,bo widac ze spawany byl w dwoch miejscach na pewno. Jak na module jest zblokowany to idzie tylko 80km/h prawda ? Czyli modul tez by odpadal. A z gaznikiem co jest ? Jaka tam jest blokada i jak sie jej pozbyc ? Dysza jakas waziutka wsadzona czy co ? Hamulca tylnego nie mialem okazji sprawdzic ,bo wczoraj zamowilem klocki na larssonie dopiero. Orientuje sie ktos czy jak zamowilem kurierem to sa szanse,ze je jutro dostane ? Bo jak nie to lipa troche.. Przedni na prawde sredni i zawieszenie z przodu tez za miekkie - zmienie olej tak jak radzisz i dam podkladki pod sprezyny. Pozdro. Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 no no, nic tylko pogratulować :biggrin: i życzyć gumowych drzew oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi