LU-cash Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 To się przejedź na jakims prawdziwym chopperze/cruiserze typu intruder VS, VL, M800 czy VL1500, albo dragstarze jakimś ew. yamaha royal venture jeśli jest okazja, a wtedy powiesz czy chopperem jest wygodnie czy nie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 511 km =P I idę śmigać dalej Do zobaczenia na Trójmiejskich trasach :D Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Jechac chopperem to masakra ja tam nienazekam..... wszystko zalezy od motocykla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 WitamNo więc 1500km w tym sezonie już zaliczyłem teraz czekam 2000kmPS>chopperki są spoko kiedyś sie na taki przerzuce tyle że o większej mocy :D Pozdrawiam MUMA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hbr Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Ja juz okolo 4 300 w tym sezonie nakrecilem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 ja zaczołem cześciej jeżdzić dopiero od połowy maja... wcześniej szkoła i takie tam, a teraz to się tam troche daje.... w tym sezonie to około 400- 500 km.... samo leci wystarczy zatankować i jechać, ale nie wiem dokładnie.... bo nie zwracałem uwagi czuje że troche więcej. :icon_mrgreen: stary 4300?? czekaj sobie kupie NS 1... ostro dajesz... gratulacje :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hbr Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Heh dzieki :icon_mrgreen: No ale jak maszyna chodzi, a masz kumpli, to sie smiga co weekend, po szkole...:lapad:Tak sie mowi ale jak wyjade na miasto, jedna uliczka, druga.. niby nie wiele, patrzysz na licznik a tu 40 km nagle... samo sie kreci :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GumiS15 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 ja jezdzac do taty do firmy i do kolegów zrobiłem 1300km :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Ponad 1300 km :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 A ja nadal niecałe 600 :icon_mrgreen:Ale tak to jest jak się nie ma znajomych z motocyklowymi zapędami i samej śmiga :icon_mrgreen: Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 a jak ja mam dt 80 to moge sie wypowiadac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majak Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Heh, ja jezdzac z ekipą nakrecilem juz 7 tys w tym sezonie . Sporo co :> ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 a jak ja mam dt 80 to moge sie wypowiadac?? mozesz :D gdzies tam autor pisal,ze 80ccm sa tez do zaakceptowania :buttrock:szkoda,ze 125ccm juz nie przejdzie :icon_mrgreen: zeby nie bylo OT to ja moim dt zrobilem ok. 1700km zanim je sprzedalemteraz tez sie juz troszke nawinelo ale 125ccm to nie motorower :buttrock: Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Ja niestety zrobilem malutko jak do tej pory... cos kolo 430km ale samemu i w sumie niezarejestrowanym moto to sie glupio jezdzi troche wiec jestem zadowolony... :icon_mrgreen: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snorl Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Sendą w tym sezonie udało mi się zrobić prawie 2000 km :icon_mrgreen: Troche sie nazbierało :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi