Gremlas Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Od konca maja 3021kmokolo 70 litrow spalonej benzynypopękany błotnik tylni urwana lampa tylnia mala gleba parkingowa :crossy: Cena benzyny 4,05 jak narazie Srednio 4,16 za literek wiec nie narzekam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 benzyna droga i ledwo ponad 1000km :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiu Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 U mnie zawrotny przebieg 50km :) Najlepsze jest to, że wszystkie to kółka na placu manewrowym firmy w której pracuję ( i składam motor przy okazji ). Ale motor już prawie skończony. Jeszcze tylko rejestracja ( o ile się uda) i może uratuję końcówkę sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalloKS Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 mi już stuknęło 6000km i nadal rośnie...bez żadnych awarii.ale po godzinie jazdy na rg tyłek i reszta wymięka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodar Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Ja przejechalem w tym sezonie ponad 12 tys. i nie powiedzialem jeszcze ostatniego slowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Neo Opublikowano 13 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 (edytowane) Ja przejechalem w tym sezonie ponad 12 tys. i nie powiedzialem jeszcze ostatniego slowa. Raczej to chyba nie była 50 czy nawet 80? Sądząc po wieku to jakimś motocyklem.Wild star to chyba jakiś crusier jest?Czyli możesz mieć nawet 1600 pod siodłem...porównać tego do "pseudo" motoroweru to tego się nie da... Edytowane 13 Września 2006 przez Marcin Neo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingNothing Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Ja podczas 2h na placyku robie ze 70km jak na licznik patrzyłem :icon_mrgreen:. A motorowerem to 901km od sierpnia mi wskoczyło, czyli przeciętnie bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Ja mam jakieś 5500 - 6000 km :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelo Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 ja okolo 1000 km , ale mam tylko simsonka. mysle ze jak zmienie moto na porzadniejsze to na pewno wiecej sie nawinie. narazie to strach gdzies dalej bo nie wiadomo czy sie wroci... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micha_3 Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 1500km bez pchania a nie to co na romecie na 200km jazdy jakieś 90 pchałem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Mefisto=- Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Witam, około 3 tys km, aczkolwiek :icon_mrgreen: na trasach dłuższych rzędu 200-300km, po mieście jakoś mało latałem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swierszczu 21 Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Ja nbilem prawie 1900 kupilem skuter jakos w lipcu a robilem trasy nawet po 120 km kto wie moze zrobil bym wiecej ale jezdze za granice i mam malo czasu POZDRO !!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek91 Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 od początku do końca wakacji 4500 tys km ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Neo Opublikowano 23 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 20 września w mojej karieże wybiło 5000kmSkuterek mam od roku.Jeżdzimy jeżdzimy zobaczymy kto nawinie najwięcej. Gdyby wacha była tańsza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiaan91 Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 :bigrazz: jeździmy jeździmy a licznik się kręci... :smile: Juz w tym sezonie zrobiłem dokładnie ok1500kmIle Wy już wykręciliście na swoich rumakach :rolleyes: Czy mieliście już glebę? Ja miałem jedną... :icon_biggrin:Sezon bardzo udanie rozpoczęty.Już niedługo wakacje nareście... Ale żeś nawalił facet kilosów!!!! Nie za dużo??Ja mam derbi sende r x-treme i tyle to ja robię na torze motocrosowym a nie na ulicy, ja zrobiłem 6tys. km. Jeszcze jedna uwaga nie jeździl za dużo bo ci się ten rumak przegrzeje:P:P<lol2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi