RIEJU RR50:D Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Ja mam motor od połowy wakacji i już nawaliłem ok. 1700km:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eric Trax Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Ja moją sferą jakieś 1500 km i ani przez kilometr nie bałem sie że będę musiał pchać .... :D nie to co ROMET :) Cytuj Yamaha MT 03 ----> Suzuki GSXR 750 k6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawela Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 o marca walnalem 3500km :biggrin: a to jeszcze nie koniec:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Widze, że jestem jednym z lepszych :biggrin:W przyszłym tygodniu (środa - czwartek) robie traskę 130 km w jedną stronę, mam nadzieje, że wszystko pójdzie dobrze :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_k90 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 jak patrzyc od stycznia to okolo 600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosław Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 ok 2000 km po 1,5 h na mojej aprili mnie plecy i jajka bola ^^ wiec lipa musze sobie jakies przerwy robic ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 a ja od 10 sierpnia mam rejstracje i od tego czasu 600 km :/ na paliwo malo kasy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fliperek Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 ja mam motorower dopiero od jakiegoś neicałego miesiaca wiec mało jeździłęm a jeszcze jakieś dwa tygodnie temu niestety mi sie zepsuł i jak narazie nie bede jeździł nim :bigrazz:.. dopiero gdzieś moze na nmastępny rok bedzie motorek dobry.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majak Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 eee mało jezdzicie :bigrazz: 8.5 tys od początku sezonu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Majak zależy od kiedy kto zaczął :biggrin:Ja zacząłem od konca czerwca, mam juz ponad 5 tysi :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Ja pod koniec wakacji zrobilem z jakies 0,5km :icon_mrgreen: Takie życie, sprzet nie chcial dobrze gadac i przez te 0,5km to ciagle regulacje. Za jakis czas bedzie kolejny test. Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Ja sobie odbiłem, bo zrobiłem sprzęta dla klienta i zanim przyjechał to trochę zrobiłem kilometrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Zrobilem okolo 3-4 tys :icon_mrgreen:Jak bedzie 80cc to juz bedzie wiecej ;)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 26 marca zaczalem sezon na mojej Rs'ce i zrobilem niecale 5tys. km. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majsters51 Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 mÓJ PRZEBIEG NA SIMSONKU TO 2 KOMPLETY PIERSCIENI I DOKŁADNIE 5349kmpozdro :icon_mrgreen: P.S szkoda ze benzyna taka droga ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi