kwas Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 siemka, kolega chce sobie kupic TM 250 E racing, jest to takie hard enduro z papierami, coś takiego jak ktm exc. No i cena nie jest niezla jak na rok 1995. Ale powiedzcie mi co wiecie o tych motocyklach, czy są awaryjne i czy dostanie do tego części silnikowe itp, i jakie są ceny części? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 (edytowane) TM to bajerskie i wypaśne motorki ale z czesciami to raczej problem bedzie. Przynajmniej w mojej czesci polski mozna zapomniec o cześciach do takiego sprzetu. Zawsze chciałem miec TMa i jeszcze zeby był cały rózowy! ->nie ma nic bardziej wypasionego!! ;) ale własnie zawsze odstraszała mnie obcość tej marki :-(http://www.bikepics.com/pictures/569007/ Tylko ze szkoda ze juz bak ma nie pod kolor :/ :bigrazz: . RÓZOWY_______ RÓZOWY________ RÓZOWY________ RÓZOWY________ RÓZOWY________ RÓZOWY Edytowane 25 Maja 2006 przez Gawron Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 25 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 on ma do kupienia taki, tylko ze niebieskihttp://www.bikepics.com/pictures/593973/z tego co widze to nie jest zły, zawias ohlins i magnum, felgi excela... Ale jak wyglada sprawa z częściami???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Rozmawiałem z czeskimi zawodnikami. I potym jak powiedziałem TM na ich ustach pojawił się szyderczy uśmiech! Więc nie cieszą się zbytnio dobrą opinią. TM zawsze mają wspaniały osprzęt, z częsciami może być problem, może a nie musi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Polacy kiedys wygrali 6 dniówke własnie na TMach.Motocykle dobre, z czesciami nie tyle co jest problem ale sa poprostu drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Kolega ma TM 80 troche starszy bo '91, ale zdobyć do niego cokolwiek to graniczy z cudem... Na większość części czekasz 2-3 miesiące jak nie więcej... Nie mówiąc już o tym że części używanych się nie dostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Polacy kiedys wygrali 6 dniówke własnie na TMach. Ponad 20 lat temuRozmawiałem z czeskimi zawodnikami. I potym jak powiedziałem TM na ich ustach pojawił się szyderczy uśmiech! Więc nie cieszą się zbytnio dobrą opinią. Czesi mają różne dziwne zwyczaje jak na przykład sprzedawanie KTMów za śmieszne pieniądze. Ponoć tam nie cieszą sie popularnością, diabli wiedzą dlaczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Opowiadli mi różne dziwne historie związane z KTM. że ramy pękały, korbowody się urywały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Ponad 20 lat temu Troche przesadziłes bo to było gdzieś koło 92-93 roku kiedy to Maciej Wróbel wygrał w klasiew 125. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Opowiadli mi różne dziwne historie związane z KTM. że ramy pękały, korbowody się urywały... Wiedzą co w trawie piszczy.A Yamaha...... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Motocykle dobre, z czesciami nie tyle co jest problem ale sa poprostu drogie.Zgadzam sie z tym i oczywiscie slaby dostep do czesci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi