a!ntek Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Coś nie działa mi ten link :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POM Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 jak zcaniesz grzebać przy liczniku to na pewno gwarancę utracisz, w serwisie powinni sie kapnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
overkill Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 no ale cofajac go właczajac wiertarke pod koniec linki nie grzebie przy liczniku a poprostu właczam obrót w drugą strone wiec jak to można stwierdzić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 a wiesz jak nie wiesz ? ja bym zadzwonil i powiedzial, ze chce wyjechac, a nie mam czasu na przyjaz do serwisu i czy nie bedzie z tego sprawy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 a co powiecie o zarowkach? niby glupie, ale jak rozbieralem mojego sprzeta w trakcie remontu mialem wszystke zarowki kierunkow oryginal fabryka: stanley 8O 8O :mrgreen: moto ma przebieg (licznikowy) 42000 i czy po zarowkach mozna cos ustalic? aha! oryginaly tez byly w zegarach (oprocz jednej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
overkill Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 wiesz nie moge zadzownic bo sie umówiłem jutro na przegląd i nie mgoe zadzownic bo zrobie z siebie idiote :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Coś nie działa mi ten link :banghead: hihihihi bo to było:Wysłany: Wtorek 06 Maj' date=' [b']2003[/b] 11:28 Temat postu: Przekręcanie liczników... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 wiesz nie moge zadzownic bo sie umówiłem jutro na przegląd i nie mgoe zadzownic bo zrobie z siebie idiote :]no to kicha ! z drugiej strony to jest twoj moto ! jakis wyjazd sie wydluzyl i zrobiles kilka kilometrow wiecej ! co oni maja do tego ? przeciez nie bedziesz obliczal ze wzorow tak aby bylo 300 jak na serwis zajedziesz (a niedajboze nie jedzil z tego powodu, bo serwis umowiony za 3 dni ! a 150 km to wokolo komina zrobic mozna w jeden dzien !) jak sie beda pluli to powiedz, ze nastepnym razem (przy tych 1000) jak bedziesz po drodze do Koelln w niemczech i ci wybije 1000 to sie zatrzymasz i zadzownisz do nich aby przyjechali :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 powiedz' date=' ze nastepnym razem (przy tych 1000) jak bedziesz po drodze do Koelln w niemczech i ci wybije 1000 to sie zatrzymasz i zadzownisz do nich aby przyjechali [/quote'] Dobry plan :banghead: Tylko kwestia czy ludzie z warsztatu mają poczucie humoru ? ;) Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
overkill Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 hehehe no wsumie masz racje... tak wiec zrobie :banghead:... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 To po co się odświeża takie stare tematy? Tak BTW To właściciel chyba zwinął interes... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
overkill Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 po to by nie tworzyc nowego a jest o przekrecaniu liczników :].. temat sie zgadza moze pierwszy post nie.. ale po co zaśmiecać na nowo coś co juz było stworzone ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 To odśwież jeszcze kilka lub kilkanaście takich wątków sprzed 2 lat, a na pewno się burdel nie zrobi. Skoro nie chcesz robić bałaganu to zadawaj pytania w odpowiednim dziale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
overkill Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 heheh no weź przestań.. temat "przekrecanie liczników" i co nie zgadza sie ??? .. czy jest sens tworzyc nowy wontek "przekrecanie liczników" :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Cofanie liczników jest u nas praktyką stosowaną nagminnie. Śmieszą mnie ludzie, u których deklarowany przebieg 20.000 km w dziesięcioletnim sprzęcie nie wzbudza podejrzeń. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi