Rabix Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Przy ilu litrach paliwa w baku zapala sie rezerwa w GSXr600 2001-2003?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Wszystko zalezy jak jezdzisz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabix Opublikowano 19 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Wszystko zalezy jak jezdzisz ... Chyba nie, no jak zostaje np. 3 litry w baku i zapala sie kontrolka rezerwy to chyba niezaleznie czy paluje czy nie to mi sie zawsze zapali przy 3 litrach!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gozdzik77 Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 (edytowane) jeżeli można sie dołączyć do tematu to mam ten sam problem co ty z tą kontrolką z tym ze w suzuki rf600przy jakim stanie się zapala??? Edytowane 19 Maja 2006 przez gozdzik77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Z tego co kojarzę w GSX-R zaczyna migać przy 3litrach, ale przy ilu pali sie non stop, tego nie wiem. Niech ktoś poprawi jeśli coś nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 W wiekszosci moto jest tak ze przy okolo wlasnie 3 litrach zapala sie kontrolka... Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d8-vid Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Lampeczka rezerwy zaczyna swiecic ( jezeli nie jest uszkodzona co sie czesto zdarza :)) jezeli w baku pozostanie 0,9 galona (3,4litra) benzyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubryn Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 no wlasnie a w jakim momencie odpala sie rezerwa w CBR F2???bede wdzieczny za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Chyba nie, no jak zostaje np. 3 litry w baku i zapala sie kontrolka rezerwy to chyba niezaleznie czy paluje czy nie to mi sie zawsze zapali przy 3 litrach!! Sory teraz widze ze zle zrozumialem pytanie.Co do rezerwy jak sie juz zaswieci to jakies max 20-30 km jeszcze moze bedziesz w stanbie jechal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d8-vid Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 no wlasnie a w jakim momencie odpala sie rezerwa w CBR F2???bede wdzieczny za odpowiedz W F2 jest dokladnie to samo co w GSX-R. Rezerwa zaczyna swiecic jezeli pozostanie 0,9galona (3,4litra;)) drogocennego plynu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubryn Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 W F2 jest dokladnie to samo co w GSX-R. Rezerwa zaczyna swiecic jezeli pozostanie 0,9galona (3,4litra;)) drogocennego plynu.hej co do swiecenia rezerwy to w F2 nic nie swieci bo nie ma co :) po drugie wydaje mi sie ze troche przesadzasz z tym 3,4 litra jak sie nie myle to jest 2 albo 2,5l ale glowy sobie nie dam sciac :( przynajmniej w f2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Chlopaki to wszystko pisze w serwisowce albo nawet w instrukcji obslugi, jaka zbiornik ma pojemnosc i ile litrow jest w baku jak sie pali rezerwa w kontrolkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezar27 Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Chlopaki to wszystko pisze w serwisowce albo nawet w instrukcji obslugi, jaka zbiornik ma pojemnosc i ile litrow jest w baku jak sie pali rezerwa w kontrolkach. Gdyby mieli serwisówkę, to by nie pytali o to, nie sądzisz? a propos , ma ktoś serwisówkę, albo instr. obsł. do F2?Dzięki!Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d8-vid Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 hej co do swiecenia rezerwy to w F2 nic nie swieci bo nie ma co :buttrock: po drugie wydaje mi sie ze troche przesadzasz z tym 3,4 litra jak sie nie myle to jest 2 albo 2,5l ale glowy sobie nie dam sciac :crossy: przynajmniej w f2Pewnie pomylilem z F3 albo F4... ;/P.S. Jestem pewny na 99,9% ze rezerwa to 3,4 litra. Szukalem na 3 stronach i na wszystkich bylo to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubryn Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Pewnie pomylilem z F3 albo F4... ;/P.S. Jestem pewny na 99,9% ze rezerwa to 3,4 litra. Szukalem na 3 stronach i na wszystkich bylo to samo.w f3 tez nie ma zadnej kontrolki bo moj braszka takowa lata :buttrock: co do tych 3,4 to jestem troche zdziwiony... a,,,, na jakich stronach tego szukales podaj linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi