bodek_o Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 (edytowane) Nie zawsze o istnieniu fotoradaru jestes informowany przez znak drogowy.Najlatwiej wpakowac sie na fotoradar w obcym miescie. To ciekawe co piszeszZnasz takie miejsca ? Ja moi znajomi jeszcze nie trafiliśmy na fotoradar, który nie byłby oznaczony. :) Edytowane 22 Maja 2006 przez bodek_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 (edytowane) No nib tak. z tym,że jak jest znak że jest fotoradar,to jeden czy wiecej? Wjazd do Trójmiasta od strony szczecina to jak wyjście na paparazzich. http://antyradary.phi.pl/mapa_fotoradarow/ Edytowane 22 Maja 2006 przez leonstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_o Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 No nib tak. z tym,że jak jest znak że jest fotoradar,to jeden czy wiecej? Wjazd do Trójmiasta od strony szczecina to jak wyjście na paparazzich.http://antyradary.phi.pl/mapa_fotoradarow/ Zawsze spotykałem dwa znaki ostrzegające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 (edytowane) to masz uczciwych gliniarzy, zapraszam do Szczecina, jest jeden znak na wjeździe że są :) Edytowane 22 Maja 2006 przez leonstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Niescislosc jest na tej stronie z fotoradarami.Jest-radar przenosny przed wylotowka na Bialystok-powinno byc-radar staly.Jest-radar staly na Al.kard Wyszynskiego-powinno byc-radar przenosny.Przed wylotowka na Bialystok jest znak informujacy o obecnosci fotoradaru natomiast na Al. kard Wyszynskiego nie ma takiego znaku.Zaniedbanie drogowcow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 zgłoś to ja parę rzeczy już poprawiłem w swojej okolicy, admin szybko reaguje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 22 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Nie bardzo rozumiem waszych problemów z fotoradarami. Przecież każdy z tych punktów jest oznakowany. Fotoradary stoją przeważnie tam, gdzie jest jakieś ogranicznie prędkości. Nawet w necie widziałem kiedyś mapkę z miejscami gdzie jest zainstalowany. Naprawdę wpakować się na fotoradar, to znaczy nic innego jak nie patrzeć na znaki. taaa a ja spotkałem pomiedzy Człuchowem a Wałczem w jakiejś wiosce pralke która wyglądała jakby wywona na wystawce a cóż, to był ten nieszczęsny fotoradar, oczywiście nieoznaczony znakami PozdroPrzemP.S. ost tamtędy jechałem to znów pralka leżała :buttrock: hehhe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 taaa a ja spotkałem pomiedzy Człuchowem a Wałczem w jakiejś wiosce pralke która wyglądała jakby wywona na wystawce a cóż, to był ten nieszczęsny fotoradar, oczywiście nieoznaczony znakami PozdroPrzemP.S. ost tamtędy jechałem to znów pralka leżała :crossy: hehhePrzywyczaj sie ;)Czluchowska policja znana jest z czestych pomiarow predkosci-wlasnie na drodze miedzy Czluchowem a Jastrowiem. Dodatkowo czesto mozna ich spotkac z szuszarka w mijanych miejscowosciach,a videorejestrator umieszczony w nowym Fordzie Mondeo bardzo czesto poluje w okolicach stacji benzynowej Canpol. Przenosny fotoradar czesto umieszczany jest w bialym Fiacie Seicento-wiec jak jedziesz w tamte strony,a na poboczu stoi bialy Fiucior z otwartym bagaznikiem-to heble w podloge :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 zgłoś to ja parę rzeczy już poprawiłem w swojej okolicy, admin szybko reagujeTak zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Ja dzisiaj dostałem fote pocztą :crossy: . I podanie o samo ukaranie . Jutro wysyłam , miałem przedział od 100 do 200 zł i cztery punkty . Oczywiście napisałem 100 , przekroczyłem szybkość o 25 km . Była to wylotówka ze Szczecine , radar był przenośny , zdjęcie zrobiła straz miejska :buttrock: Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Z tego co czytam to jadąc puszką nie uniknie się mandatu :buttrock:A co jest w przypadku jazdy motocyklem ? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lacisimo Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Panie i Panowie oto rozwiązanie na fotoradary:http://www.echo.3w.pl/cgi-bin/echo/moto/moto/art/2006/0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yani22 Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 witama mnie przyszedl do glowy taki pomysl - zamontuje rejestracje na silniczku, jak bede musial to go zalacze i rejestracja sie bedzie obracac i nic z fotkiu dolu od spodu zamieszcze kawalek preta co by sie po obracniu ustawil we wlasciwej pozycji jak dostane nowe blachy to potestuje :icon_mrgreen::Dpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Za dużo filmów z Bondem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaszpir Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Ja moi znajomi jeszcze nie trafiliśmy na fotoradar, który nie byłby oznaczony. :icon_mrgreen:Nie zawsze jest tak dobrze :smile: Np. w Koszalinie na wlocie do miasta jest ogólny znak "Kontrola prędkości", a samo miasto naszpikowane skrzynkami na fotoradary, z któych żadna nie ma wcześniej znaku ostrzegającego.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi