Luca Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Popieram, może to da co niektórym do myślenia.Czyste fakty. Szybko nas ubywa i reszta niech o tym przynajmniej przeczyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Tyle ze nie kazdy wypadek motocyklisty nie jest spowodowany brakiem wyobrazni katamaryniarza lub poprostu jego glupota.Czesto giniemy na wlasne zyczenie. Kazdy o tym wie. Czy takie wypadki tez beda notowane?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattir Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Czy takie wypadki tez beda notowane?? Dąże do tego żeby nie było podziału na to kto spowodował wypadek bo w konsekwencji to nie ma znaczenia. Osoba ginie i nie ważne czy z własnej winy czy z winny innych poprostu tego kogoś już nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 W kwestii organizacyjnej, kto bedzie robil te wpisy?wszyscy?Moze niech zajmie sie tym konkretna osoba,ktorej bedzie mozna na pw dawac informacje?..nie znam sie, ale mozliwosc wpisania przez kzadego spowoduje fale komentarzy przez reszte...to nieuniknione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Co niektorym chyba sie strasznie nudzi....Sezon w pelni, zamiast cieszyc sie jazda-to ten chce nas wszystkich pochowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattir Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 zajc TO NIE CHODZI O TO :clap: Chyba zaczynam tracić nadzieje że to się uda ale będe walczył o taki temat. Moze niech zajmie sie tym konkretna osoba,ktorej bedzie mozna na pw dawac informacje?Ja moge się tego podjąć ale musze mieć jakieś poparcie bo walenie głową w mur nie ma sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Niech sie wypowie wieksza ilosc forumowiczow. To nie moze byc realizacja pomyslu,ktory poopiera jedna osoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattir Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 No właśnie dlatego napisałem że musze mieć jakieś poparcie.Poczekam zobacze i podejme decyzje co dalej z tym zrobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Zrób sondę pozdr "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattir Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 W sondzie wyjdzie że 95% ludzi jest na NIE a 4% na NIE WIEM Chodzi o komentarza co ludzie myślą a nie o odpowiedzmi tak, nie, nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 W sondzie wyjdzie że 95% ludzi jest na NIE a 4% na NIE WIEM No i chyba wszystko będzie jasne???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattir Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Poczekam 2-3 dni i poprosze Admina o usunięcie tematu bo widze że to pomału nie ma sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Mattir co ty sie tak pieklisz?? Temat powstal dopiero dzisiaj a wielu forumowiczow pracuje w tych godzinach. Spokojnie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattir Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Kto się piekli??Ja?? NIE ja poprostu mam taki styl pisania :clap: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Jest przyklejony temat o wypadkach. Mial byc wlaśnie na tej samej zasadzie, ale zmienił się w spamerski wątek. Trzeba sie dogadać z adminem, żeby powywalal wszystko co nie jest związane z tematem "czyli co i kiedy sie zdarzyło". A pozatym jeśli tak każdy narzeka na spam to czemu nie raportujecie? Jakby każdy idiotyczny post był zgłaszany to forum byłoby lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi