markus1 Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Widziałem już bardziej drastyczne filmiki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 ta muza w ogóle nie pasuje do tej tragedii!!!! Przeciez to masakra......a nie jakaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrf Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Eee... a po cholere to oglądać? Jakiś morał z tego płynie? Cokolwiek? Zeby zrozumiec ze droga to nie je bajka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Zeby zrozumiec ze droga to nie je bajka nio fakt, calkiem na swiezo po mojej dzisiejszej glebie takie filmiki daja do myslenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary Sierżant Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 A ja takie zdarzenia miałem na żywo , tylko zwykle kilka chwil po fakcie.Teraz rozumiecie dlaczego czasem nie mam poczucia humoru ???? PS.Te filmiki to nie jest zaden hardcore - tutaj nie ma zapachu śmierci. A jest to zapach baaaaardzo specyficzny . Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Taa, takie wypadki są także bardzo częste na naszych trasach rajdowych, niektórych mozna było by uniknąc ale to kwestia poczucia własnego bezpieczeństwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Niestety te wypadki,sam kiedys mialem i niezycze tego nikomu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
505iK Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Fakt, filmiki straszne. Ale i tak nie przebija filmu, ktory tez pojawil sie kiedys na 4um o pozyskiwaniu futer zwierzecych... :| Tamten temat wylecial dosc szybko...ta wiem, bo sam go postowalem i dziwnie zniknal...pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 ta wiem, bo sam go postowalem i dziwnie zniknal...pozdronic nowego :D :( muza niczego sobie :) Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Tragedyja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Masakryczne filmy, czasem sie zastanawiam czy cos takiego kiedys mnie nie spotka i sie opanowuje w jezdzie. Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Mefisto=- Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Witam, ja trochę offtopic !!!!!!!!!!! Milosz-rr co Cię napadło żeby dzś w każdym możliwym istniejącym topicu się udzielać....ja tu wracam po dniu na rowerku wchodzę na forum...patrzę sporo do poczytania...ale kurde wszystkie posty należą do Ciebie !!!!!! :buttrock: :buttrock: :buttrock: Troche to ten tego...dziwne :icon_mrgreen: :banghead: :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jantarski Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Ależ masakra - normalnie horror Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Płaski Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 no nie ciekawie to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Witam, ja trochę offtopic !!!!!!!!!!! Milosz-rr co Cię napadło żeby dzś w każdym możliwym istniejącym topicu się udzielać....ja tu wracam po dniu na rowerku wchodzę na forum...patrzę sporo do poczytania...ale kurde wszystkie posty należą do Ciebie !!!!!! :buttrock: :buttrock: :buttrock: Troche to ten tego...dziwne :icon_mrgreen: :banghead: :smile: Miłosz-RR wpadłą na pomysł ze odświeży całe archiwum, ale po wykopaniu kilkudziesięciu tematów dał sobie spokój.Dobrze ze poleciało duzo tematów przy przenoszeniu forum bo moze by wygrzebał jakiś temat z 2oo5 heheh pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi