jantarski Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 O rany normalnie strach w oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki900 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Każdemu z nas czasem prawa dłoń staje się zbyt ciężka. ale bez przesady po takich jazdach wcale nie dziwią mnie określenia dawcy itp!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mur.doc Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 byłoooooooooooooooooo............. ! ten koleś nazywał się Pascal (aka. Black Prince) i już nie żyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WSR Opublikowano 11 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 byłoooooooooooooooooo............. ! ten koleś nazywał się Pascal (aka. Black Prince) i już nie żyje. a możesz przybliżyć sprawę (nie chce mi się google'ować :notworthy:)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Chyba to nie ten Pascal z programu kulinaarnego? :notworthy: Co za psychol... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 slisko musialo byc bo motor caly czas bokiem stawialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Witam!filmkik fajny!ale jakoś nie wierze-w niektórych miejscach jest tak mało miejsca że ciężko byłoby sie przecisnąć w żółwim tempie a nie z takim prędkościami i jeszcze przy tym skręcając przed następnym sam.!dla mnie czasami troche nierealne! ale może się nie znam! Pzdr. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 ten koleś nazywał się Pascal (aka. Black Prince) i już nie żyje.Pomyliłeś bajki. Na filmie podanym na początku wątku na 100% nie jedzie Black Prince. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 O fuck koles mnie rozgniotl, az tak to sie miedzy puszkami nie przeciskam, i raczej stoje jak mam czerwoe:P Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi