miro_N Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Piocho, prawie dobrze :clap: ale tak będzie troszkę lepiej ;) cudeńko Piocha_1 :) Kurka, naprawdę ładna :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Kiedys jakas kolezanka na forum nazwala swoja cbr 600 dudniacym smokiem. Bardzo mi sie to spodobalo. Teraz juz wiem co to znaczy. Od dzis mam pod soba dudniacego smoka VFR. Cos niesamowitego! :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar95 Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Kiedys jakas kolezanka na forum nazwala swoja cbr 600 dudniacym smokiem. Bardzo mi sie to spodobalo. Teraz juz wiem co to znaczy. Od dzis mam pod soba dudniacego smoka VFR. Cos niesamowitego! :( Piocho: CONGRATULATIONS:-) bardzo piękny Rothmans:-) A Aker to juz nie wytrzeźwieje....bo u nie ma flaszkę za wypozyczenie Europy do testów na trasie Wawa-Krak-Wawa :D ....jestem powalony mozliwościamy prawdziwego turystyka :buttrock: ....ale decyzja o zmianie moto wstrzymana:-) najprawdopodobniej do końca sezonu pozostanę przy polerowaniu chromów :) M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 ale decyzja o zmianie moto wstrzymana:-) najprawdopodobniej do końca sezonu pozostanę przy polerowaniu chromów :) Zamiast chroma byś popolerował swojego Thompsona. Taka czerń matowa, widać mało używany.Ale decyzja słuszna, jak nabywać sprzęta to po sezonie. A kto Ci każe intruza sprzedawać? Hubert ma 3 sztuki, to możesz mieć dwie. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar95 Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Zamiast chroma byś popolerował swojego Thompsona. Taka czerń matowa, widać mało używany. No własnie mi się zakurzył w okopach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 23 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Obawiam się, że mamy pecha..Na weekend zapowiadają całkiem solidne opady deszczu, więc chyba nigdzie się nie wybierzemy...Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Poczekajmy do piątku, bo prognozy ostatnio nie są wiarygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 26 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 No i przyszedł piątek...Trzy prognozy sprawdzone i we wszystkich to samo - ma lać :icon_razz: Zatem nie ma sensu nigdzie się ruszać. Z częścią z Was zobaczę się pewnie na Kulikowisku. Za tydzień mnie nie będzie w Warszawie, więc najwcześniej zorganizujemy coś za dwa tygodnie.Do zobaczeniaZ lekka wkurzonyHubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Otoz MGH w osobie Piocha, Grega i Lucka jednak sie ruszylo. Pogoda byla wbrew pozorom znosna. Tym razem zaliczono piekna stolice naszych poludniowych sasiadow - Prage. Greg jak wroci to moze jakies foty zapoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Ja byłem na rekonstrukcji "Gostyń 2006". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Foty zapodałem ale w innym wątku. Kto szuka ten znajdzie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zajrzyjcie do Kobyłki ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi