tubapl Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Witam! Czy można czyms solidnie skleic membrane w kraniku podcisnieniowym w GS?Mam dziurke i prze znia dostaje sie paliwo do ganzika.Ewentualnie czy ma ktos zbedna? tuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyborg78 Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 klejenie nie da zbyt dlugich efektow, podejrzewam ze w Larssonie dostaniesz bez problemu komplet naprawczy kranika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazi_Gdańsk Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Witam Nie wiem czy otrzymałeś moją wiadomość na gg W serwisie w suzuki u Inglota kranik kosztuje koło 270 zł W larssonie jest cały kranik 167zł Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Witam Nie wiem czy otrzymałeś moją wiadomość na gg W serwisie w suzuki u Inglota kranik kosztuje koło 270 zł W larssonie jest cały kranik 167zł PozdrawiamA używane na allegro po około 50 zł. Wystarczy podzwonić :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Witam Nie wiem czy otrzymałeś moją wiadomość na gg W serwisie w suzuki u Inglota kranik kosztuje koło 270 zł W larssonie jest cały kranik 167zł Pozdrawiam ale na allegro możesz trafić na taki sam z pękniętą membraną.Nie masz gwarancji ile taki kranik pochodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Szukaj i pytaj o zestawy naprawcze (membranka, sprężynki..). Ja jeszcze do babci hondzi cx500 dostałem w Motosprzęcie od ręki. Fakt, że fart :)) Koszt ok. 20 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati27d Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 w larssonie sa zestawy naprawcze PS kiedys prubowalem na silikon kleic ale dlugo nie trzymalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi