kermadec Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Ale cudo.Tylko gratulować poświęcenia i pracy :) Pozdrawiam ALL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Kartery i inne aluminiowe elementy wypolerowane - to gość mógł sobie odpuścić, motocykl byłby blizszy orginałowi. Ale poza tym :) Moi sąsiedzi mają Junaka w oryginale, kupionego prosto z Polmozbytu czy innego GSu. Motocykl stoi w szopce i niechca go sprzedać. Ma ktoś jaieś sprawdzone patenty na przekonanie ich do sprzedaży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Trzy flaszki jakiejś śliwowicy i może "pod wpływem" da sie przekonać :) Pozdrawiam ALL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Wg. mnie bardzo pieknie zrobiony, poza wlasnie polerowaniem silnika, lepiej juz bylo wyszkielkowac kartery; pozostaja dluzej w swojej pierwotnej postaci i nie utlaniaja sie tak szybko jak po polerce, poza tym nigdy nie bylo takich junakow na rynku wiec moznaby sie czepic iz troszke odstaje od oryginalu i zbic cene.... :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Moi sąsiedzi mają Junaka w oryginale, kupionego prosto z Polmozbytu czy innego GSu. Motocykl stoi w szopce i niechca go sprzedać. Ma ktoś jaieś sprawdzone patenty na przekonanie ich do sprzedaży?Zacznij gadkę mimochodem że to stary grat, gumy i uszczelniacze sparciałe, trzeba robić generalnie remont całości żeby uruchomić itd. A benzyna taka droga, na gaz sie nie przerobi. Że motocykl to niebezpieczny pojazd, takie straszne wypadki. Musisz ich generalnie zniechęcić do motocykla, może zadziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erynio Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Moi sąsiedzi mają Junaka w oryginale, kupionego prosto z Polmozbytu czy innego GSu. Motocykl stoi w szopce i niechca go sprzedać. Ma ktoś jaieś sprawdzone patenty na przekonanie ich do sprzedaży? Coz mozna poradzic....lazic, lazic i jeszcze raz lazic. Ja mialem raz takie szczescie ale lazenie zajelo mi 5 lat. Drugim razem nic juz nie pomoglo, moto nie chcieli sprzedac i trafilo na zlom, zostal mi tylko korek od baku.Zycze powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nullek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=102330890Ale to, to już chyba jest rarytasik?Wg mnie przepiękny. Tylko ta cena! ten junak jest po prostu zajefajny , miałem takiego super maszyna za wynalazki powinno sie karac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=102330890jak widze taki motocykl w takim stnie to mnie zaraz żal ogarnia że to nie mój:).. PIEKNY JEST! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 tylko nie wiem czy cena jest adekwatna.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 To mi wygląda na cenę dla Niemca, a tłumik z Urala :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jantarski Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Byłem tydzień temu na Zlocie Junaka w Grzepnicy (niedaleko Szczecina) były naprawdę sliczne perełki ale wszystkie w oryginale, było na co popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek20 BSA A65 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 takich ludziów na przeczekanie trzeba wziąć.... 30 lat i wymrą a wtedy droga wolna :icon_question:dziadek ma NZ 350 w szopie w pełnym oryginale i 6 tysi woła ale daje mu 3 lata i zaczynamy kombinować :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 dawaj namiary do dziadka.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 (edytowane) , a tłumik z Urala :icon_question: Oj kolega myli się to nie jest Uralowski tłumik tylko oryginał. Oryginał współczesnej produkcji :) . Ale Junak bardzo ładny. Ciekawo jak sprawuje się na drodze bo jak narazie to nie widać żeby gdzieć nim śmigał. Co do ceny to ... wiadomo każdy ceni swoją prace. Dzieki takim ludziom Junak nabiera wartości. Jeden da cene 10 tys. a drugi pomysli, mój nie gorszy i daje podobną. Edytowane 10 Czerwca 2006 przez GaCek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi