Koki_90 Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 Przegladalem ogloszenia na allegro i natknolem sie na to http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M165207 dlaczego te motocykle sa takie drogie co jest w nich takiego niezwyklegi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobuz26 Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 jak się nie myle jest to limitowana seria mój kumpel ma takiego sprzęta, wyszło coś 300 ileś sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 To jest takie Ferrari wśród motocykliPoza tym legenda i historia tej marki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czseter2005 Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 chyba tu jest opisana ta wersja: http://www.scigacz.pl/MV,AGUSTA,F4,1000,Ma...,1+1),1167.html najlepsza jest wersja tamburini- 180tyś zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 13 Maja 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 najlepsza jest wersja tamburini- 180tyś złW Polsce taką ma Maciej Żurawski :icon_razz:pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy600 Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 To niestety nie jest (japońska) masówka :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 Widziałem zwykłą wersje na rozpoczęciu sezonu i naprwde robi wrażenie...wizualnie dopracowany każdy szczegół :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 One są piękne. Trzeba kasę zbierać :icon_razz: na moto i ochroniarza :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 W Polsce taką ma Maciej Żurawski :icon_razz:pzdrYyy-a to jakas znana persona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 On chyba piłkę kopie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 14 Maja 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 W Celticu reprezentacji :icon_razz: Jest z Poznania, jego brat emil działa w Motorexie :buttrock:pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba86 Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 taki motocykl to marzenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 eeeeeeeee tam jakaś padaka ;) nie ma się co podniecać :) bo takiego sprzętu(180tyś zł) przed blokiem bym nie zostawił :( ale kto ma 180 tys zl na moto to raczej w bloku nie mieszkapozdro 4 all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielos Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Ostatnio przejechałem się na "taniej" wersji F4 1000 1+1. Każdy szczegół tego moto jest dopracowany że szok, podobno cały sprzęt składany jest ręcznie, niewiem, nie byłem w fabryce. W każdym bądź razie moto marzenie, marzenie które po zrealizowaniu powinno się postawić w pokoju jak piękny eksponat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 phi tez mam F4 :icon_twisted: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi