rafauM Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 Otóż dzisiaj dostałem wiadomość z salonu kawasaki, że mają już mojego ZRXa.Niestety okazało się, że motur jest lekko poobijany w transporcie. Przytarty jest na całej długości tłumik, końcówka kierownicy, dekiel silnika i wygięty hamulec nożny.Troche szkoda bo już się zjarałem na jazdę w przyszłym tygodniu a tak muszę czekać co powie importer.Są dwie opcje. Albo wymienią wszystkie uszkodzone części na nowe albo czekam na nowe moto. Zobaczymy co powie w poniedziałek importer kawasaki na wymianę części.zrx Najchętniej to bym już zabrał sprzęta i tylko wpadłbym do salonu na podmanę uszkodzonych rzeczy, ale to się zobaczy. A tu taka zajebista pogoda :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 Gratulacje!Podoba mi się motocykl, ale oprócz przedniej lampy i owiewki :icon_razz:. Rzecz gustu. Jak oni go transportowali, że tak poobijany jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 .. ja rowniez chce pogratulowac! .. kolejna kawa na polskich drogach :clap: ..a moto mi sie podoba, prawie jak moj GPZ 400 (z wygladu :icon_razz: ) ... i powiedz jeszcze ze zielona ?! :) .. heh wlasnie jak to oni ja zabezpieczyli? .. zeby tak sie moto poniszczyło. .. musisz czekac no nic nie poradzisz. ... oby ci moto dali całe, he musza! :) ... pozdrawiam i szerokosci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 Gratulacje :) i w dodatku funkiel nówka z salonu :icon_razz: a z tym uszkodzeniem to niestety nie nowość. Bez awaryjnej jazdy życzę :clap: pzdr Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksenonn Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 Gratuluję :icon_razz: Cytuj Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi. ..naprawdę. .. aż czasami ciężko ich wyprzedzić! !! :) Motorynka, Ogar 50, Jawka, Mz Etz 251E, Honda Cr 125, Ktm Exc 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 uuuuuuuuuu..zazdrośnik się robię...... :icon_razz: :buttrock: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobuz26 Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 co nowe to nowe - gratuluje:) jak dla mnie troszeczke nawiązuje wyglądem do lat minionychstraszne to jest, że firma zajmująca się profesjonalnie motocyklami nie potrafi go odpowiednio zabezpieczyć w czasie transportu miejmy nadzieje, że przykre niespodzianki są już za Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafauM Opublikowano 13 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 (edytowane) dzięki panowieA transportowała to podobno firma, zajmująca się na codzień profesjonalnym transportem motocykli.Z tłumaczen kuriera wynika, że mu pasek puścił.Jeśli chodzi o wygląd owiewki to też na początku nie mogłem się przekonać do tego telewizora z przodu ale jak zobaczyłem moto na żywo to obawy minęły.Jest tak duży i przypakowany, że ten reflektor nie wygląda źle. No i wiadomo - zielone są najszybsze :icon_razz: Edytowane 13 Maja 2006 przez rafauM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 dzięki panowieA transportowała to podobno firma, zajmująca się na codzień profesjonalnym transportem motocykli.Z tłumaczen kuriera wynika, że mu pasek puścił.Jeśli chodzi o wygląd owiewki to też na początku nie mogłem się przekonać do tego telewizora z przodu ale jak zobaczyłem moto na żywo to obawy minęły.Jest tak duży i przypakowany, że ten reflektor nie wygląda źle. No i wiadomo - zielone są najszybsze :banghead: gratuluje super sprzeta i zycze wielu kkmow bezpiecznej jazdy :buttrock: niestety ten jak to nazwales "telewizor" szpeci niezwykle te urocze moto... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reddei Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 Jeden z moich ulubionych modeli Kawasaki, nic tylko gratulowac. Moto dla mnie jest super, hiper, max i w ogole wyczerbisty jest, tak wiec czekam na Twoje wrazenia z jazdy. :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 Gratulacje !!!!Mamy ( masz ) ekskluzywny motocykl, dopiero trzeci na forum. Trzeci bo ktoś ma ZRX'a 1100, niestety nie pamiętam kto a ten trzeci odzywa się dosyć rzadko.Superbestia !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osek22 Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Gratulacje:) nigdy nie widzialem go na zywo i chyba dlatego sie do niego jeszczze nie przekonalem.Ale z fotek miodzio:) Szerokiej drogi i ogromu przyjemnosci zycze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Gratuluje.Zycze udanego sezonu!! Szczerze to mi sie to moto nie pogoba w ogóle (nie widziałem na żywo) , ale to rzecz gustu, a o gustach sie nie rozmawia. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 No gratuluje, tez kiedys bede mial motur z salonu ;)a powiedz tylko on jest tak stylizowany na lata 80 czy mi sie tylko wydaje?:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomassoo Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 (edytowane) Widzę że teraz MArvel sprzedaje nowe - używane poobijane motocykle niezła beka. Musieli Ci dac niezłą zniżkę, że podarowałeś sobie przyjemność rozpakowywania kartonika ;) Gratuluje Kawki Edytowane 14 Maja 2006 przez Tomassoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi