dadeq Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 jak tylko wyleze z komendy to moge jezdzic... przesluchanie mam o 16.30... tak kolo 18 powinienem byc wolny.... cos Ty najlepszego nabroil ?? :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weterynarz Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 może zmienimy już temat rozmowy ? no nie jeszcze ciągniemy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Do młodszych: jedzie ktoś do Stegny na zlot kibelków :flesje:? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Do młodszych: jedzie ktoś do Stegny na zlot kibelków :flesje:? Jak mnie ktoś weźmie jako plecak to bardzo chętnie ;P Bo ja już nie mam czym... pozdrawiam :wink: Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sofik Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 nie bede sie znizal do twojego poziomu... nie lubie klasc sie na ziemi. ps.mierz sily na zamiary bo sie przeliczysz. Mi nie trzeba grozić żebym się odczepił.Ja tu wszystich i lubiem i szanujem :wink: Moje USPRAWIEDLIWIENIE:Podłapałem tekst "z walcem" i stwierdziłem, że zażartuje sobie "Agabusa - I love you" wiedząc, że rozwścieczy Ją to do czerwoności. Jak widać zawór wreszcie puścił. :flesje: Jak to ktoś tu już napisał:"Arguing on the Internet is like Special Olympics - even if you win you are still retarded" ...dystans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Co do jazdy dziś to też sie pisze!Juz trzaskam priv ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 cos Ty najlepszego nabroil ?? :) nic mi nie udowodnia :flesje: haha a tak serio to koles by mnie skasowal prawie i zwial.. ale ze jakims cudem udalo sie zapamietac numery.. no to ma teraz przej...e ;) Jak mnie ktoś weźmie jako plecak to bardzo chętnie ;P Bo ja już nie mam czym... pozdrawiam ;) siedziec w domu i sie kurowac!!! no!!! Co do jazdy dziś to też sie pisze!Juz trzaskam priv ;) no no... ja juz wychodze :cool: yo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadeq Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 fajnie ze przyjechaliscie. trafiliscie akurat na dzien gdzie bylo duzo wolnych maszyn - tego sie nikt z nas nie spodziewal.mam nadzieje ze sie nie zniecheciliscie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 andon i tak zazwyczaj sie wlecze ;p wczoraj to juz normalnie chyba mial ochote n a zwiedzanie chyba ;)bylo ok :flesje: nawet sporo ludzi bylo.do zobaczenia nastepnym razem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 (edytowane) fajnie ze przyjechaliscie. trafiliscie akurat na dzien gdzie bylo duzo wolnych maszyn - tego sie nikt z nas nie spodziewal.mam nadzieje ze sie nie zniecheciliscie :cool:Mi też sie podobało. Za tydzień prawdopodobnie też sie pojawie bo zapomniałem oddać Secie (chyba Kasi) pieniądze. Troche głupio wyszło ;) więc trzeba bedzie to jakoś naprawić ;)Ps Dedeq jeśli byś ją spotakał to przeproś ją odemnie i przekaż ze za tydzień się tam namaluje i rozlicze sie :flesje: Z góry dziekuje Edytowane 25 Sierpnia 2006 przez Andon13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Mi też sie podobało. Za tydzień prawdopodobnie też sie pojawie bo zapomniałem oddać Secie (chyba Kasi) pieniądze. Troche głupio wyszło :flesje: więc trzeba bedzie to jakoś naprawić ;) To gdzie mam sie stawic za tydzien? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 (edytowane) To gdzie mam sie stawic za tydzien? :flesje:O 19.00 rondo w Chwaszczynie ;)Ps Jeździ ktoś dzisiaj? (tak koło 18-19) Edytowane 25 Sierpnia 2006 przez Andon13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Jako ze jutro dzien 26.08 to ja w roli przypomnienia sie odzywam ;) :cool: ze jutro o 18:30 jest III Ogolno 4umowmy zlot ;). Zapraszam wszystkich serdecznie i licze na duza frekwencje w szczegolnosci osob ktore wczesniej deklarowaly swoje przybycie :flesje: Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Jako ze jutro dzien 26.08 to ja w roli przypomnienia sie odzywam :) :biggrin: ze jutro o 18:30 jest III Ogolno 4umowmy zlot :biggrin:. Zapraszam wszystkich serdecznie i licze na duza frekwencje w szczegolnosci osob ktore wczesniej deklarowaly swoje przybycie :D Pozdr co boisz sie ze nie bedzie na kogo piwa wylac co ??!! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Widzę, że powoli zaczyna brakować miejsc na liście :D jako dobra 4umowa koleżanka oddam swoją 12 pozycję w dobre ręce :) ps. Lechu może zacznij rozdawać jakieś gratisy, wiesz to taki modny chwyt marketingowy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi