PADRE Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Nie ma brzydkich kobiet-tylko wina czasem brak... PADRE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Lechu czy możesz stworzyć jakąś liste osób które namalują sie na tym spotkaniu w De luxie? Nie widze zbyt wielkiego entuzjazmu, ale tak jak zapowiadałem jeżeli zorganizuje się 10 osób to jestem 11 na liście (Ptaszyna 12 :wink: ).Hmmm, szczerze mowiac myslalem ze tym razem bedzie wiekszy odzew niz zwykle :biggrin:, ale coz... Jak juz wczesniej wspolnymi silami ustalilismy termin na dzien 26.08 bierzacego roku :icon_idea: ok godziny 18:30 tak pozostaje :icon_razz: Co do listy: 1. Mirek 2. Agabusa?? ...10. ja :bigrazz: 11. Andon 12. Ptaszyna To chyba tak lista wyglada na dzien dzisiejszy :icon_eek:, ale jesli kogos przypadkowo pominalem to przepraszam :biggrin: i prosze o dopisywanie sie do listy :clap: A tak na marg: przeciez tylu fajnych ludzi jest w 3-miescie a 10 osob to ciezko znalesc :/. Tak jak np. kolega "cool" ktory byl jedna z glownych atrakcji "1 ogolno3-miejskiego zlotu 4umowiczow", z tego co mi wiadomo "ukasz" jest w Gracji, a reszta.........?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 A reszta pracuje i jeżdzi przeważnie wieczorami w grubkach 2 motocyklowych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 A później tak to jest, budzisz się rano w łóżku, przekręcasz na bok i krzyczysz "AAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaa :bigrazz: " "O rany, to tylko TYYYY :clap: " :biggrin: :wink: blad taktyczny!!! nie krzyczysz!!! jeszcze sie obudzi i nie wymkniesz sie zmieszkania wtedy ;p Nie ma brzydkich kobiet-tylko wina czasem brak... PADRE albo wino jest... tylko nie ma mozliwosci wypicia az takiej ilosci winiacza :icon_idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weterynarz Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 prosze mnie wpisać w połowie stawki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Bo przeraża je prawda. Zdjęcie bez makijażu, bez kilograma tapety na twarzy... Masakra :icon_idea: A później tak to jest, budzisz się rano w łóżku, przekręcasz na bok i krzyczysz "AAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaa :bigrazz: " "O rany, to tylko TYYYY :clap: " :biggrin: :wink: buahahahahahah.....to w takim razie tez powinienes zaczac robic sobie makijaz,zeby nie bylo tak samo w druga strone:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
botul Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 buahahahahahah.....to w takim razie tez powinienes zaczac robic sobie makijaz,zeby nie bylo tak samo w druga strone:)Nie sądzę... :wink: Czyżby Ciebie przerażała prawda. Bo ja śmiało wychodzę bez makijażu na ulicę. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) Nie sądzę... :wink: Czyżby Ciebie przerażała prawda. Bo ja śmiało wychodzę bez makijażu na ulicę. :bigrazz: Botul jedz na wyspy bananowe wyprostowac cos sobie..... no patrz Ty z jakim kaszalotem sie spotykales przez pol roku...heheh Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez Agabusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
botul Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Botul jedz na wyspy bananowe wyprostowac cos sobie.....no patrz Ty z jakim kaszalotem sie spotykales przez pol roku...hehehA to już Ty tak napisałaś... Pozdrawiam, życzę szybkiego powrotu do zdrowia. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weterynarz Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 ale wy zgryzliwi jesteście ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrew Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 A tego 26 sierpnia o 18:30 w DeLuxie to final jakiejs wycieczki tam bedzie i male piwko / herbatka (skreslic wg uznania) czy dopiero wyjazd (to tylko po herbatce ;-) ?? Cytuj ******************** Triumph Speed Triple :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadeq Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 no wlasnie..podlaczam sie do pytania przedmowcy...cale moje towarzystwo wyjechalo a gdzies bym chetnie smignal...tyle ze nie ma z kim...;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 A to już Ty tak napisałaś... Pozdrawiam, życzę szybkiego powrotu do zdrowia. :wink: Jestem zdrowa. Ja Tobie rowniez zycze powrotu do zdrowia, zwlaszcza po tym wypadku, gdy Cie walec przejechal.... Bez odezwu...Pałełku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 A tego 26 sierpnia o 18:30 w DeLuxie to final jakiejs wycieczki tam bedzie i male piwko / herbatka (skreslic wg uznania) czy dopiero wyjazd (to tylko po herbatce ;-) ??Nie to typowo menelska impreza bez sprzętów :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrew Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Aaaa.... no w sumie to tylko tego się moglem po Tobie spodziewać ;) Sorry, że pytałem, naiwny taki jakoś ostatnio jestem :icon_twisted: Cytuj ******************** Triumph Speed Triple :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi