Groszek Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 a moze Giżycko??? będzie wielki świetny zlot. Zapraszam :icon_rolleyes: szczegóły www.vboyen.republika.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helmet Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 jasne że giżycko. w piatek wyjazd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafauM Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Dokładnie tak jak mówi Helmut. Jedziemy w piątek. Startujemy z Gdyni pewnie w okolicach godziny 16-17.Jazda w okolicach 100-140 jak warunki pozwolą. W razie czego do zobaczenia na miejscu - zielony zrx i czarny gpx + zielony namiot za 39 zł :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helmet Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 "zielony zrx i czarny gpx + zielony namiot za 39 zł" + dwie karimaty za 4 złote; aaa - i jeszcze paczka podkładek papierowych na kibel ...hehehe, nastawiam się na zimne piwko na miejscu w doborowym, niewymagającym towarzystwie. będzie ktoś z trójmiasta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weterynarz Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 "zielony zrx i czarny gpx + zielony namiot za 39 zł" + dwie karimaty za 4 złote; aaa - i jeszcze paczka podkładek papierowych na kibel ...hehehe, nastawiam się na zimne piwko na miejscu w doborowym, niewymagającym towarzystwie. będzie ktoś z trójmiasta?A jakie plany na weekend dla tych co zostają w Trójmiescie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 A dla tych, co zostaja.....upał i kara: siedzenie w pomieszczeniu z zamknietymi oknami bez klimy:)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weterynarz Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 A dla tych, co zostaja.....upał i kara: siedzenie w pomieszczeniu z zamknietymi oknami bez klimy:))))to może jakiś krótki wypad ?, no niekoniecznie na Skwer Kościuszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 (edytowane) no czemu nie:)..Jakas integracja dragowo-plastikowa:) Czy Ktos by jeszcze reflektowal na jakas krotki wypad?.. Edytowane 26 Lipca 2006 przez Agabusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Ja jestem chętny! Ptaszyna pewnie też (zresztą plecaczki nie mają nic do gadania ;) ).Może ktoś jeszcze wyjaśnić mi co znaczy "krótki wypad"? Wypad na Skwer czy do Sopotu mnie nie interesuje :) Myśle ze możemy sie przejechać na Kaszuby (gdzieś nad jeziorko - może Gołubie?)Może ktoś coś jeszcze zaproponuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Ja jestem chętny! Ptaszyna pewnie też (zresztą plecaczki nie mają nic do gadania ;) ).Może ktoś jeszcze wyjaśnić mi co znaczy "krótki wypad"? Wypad na Skwer czy do Sopotu mnie nie interesuje :) Myśle ze możemy sie przejechać na Kaszuby (gdzieś nad jeziorko - może Gołubie?)Może ktoś coś jeszcze zaproponuje? No dla mnie krotki wypad to na 3-3,5 godzinki...jeziorko bardzo chetnie:)...tylko,zeby dojazd jako taki...,bo slabo sie w terenie sprawuje moj moto. Golubie?ile to km-ow z gda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 No dla mnie krotki wypad to na 3-3,5 godzinki...jeziorko bardzo chetnie:)...tylko,zeby dojazd jako taki...,bo slabo sie w terenie sprawuje moj moto. Golubie?ile to km-ow z gda? Golubie jest troche ponad 50 kilometrów od Gdańska, więc jeżeli chcesz jechać to myślę, że 3 godzinki to jednak troche mało czasu na taką wycieczkę, bo my jak pojedziemy to napewno nie będziemy się rozkładać po to aby z godzinkę posiedzieć. Ps. mój kochany Aldonku myśle, iż te plecaczki mają nieco więcej do powiedzenia w rzeczywistości :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Golubie jest troche ponad 50 kilometrów od Gdańska, więc jeżeli chcesz jechać to myślę, że 3 godzinki to jednak troche mało czasu na taką wycieczkę, bo my jak pojedziemy to napewno nie będziemy się rozkładać po to aby z godzinkę posiedzieć. Ps. mój kochany Aldonku myśle, iż te plecaczki mają nieco więcej do powiedzenia w rzeczywistości :) Kochanie, myślenie nie jest twoją najlepszą stroną ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Kochanie, myślenie nie jest twoją najlepszą stroną :) U Ciebie też nie dlatego tak dobrze się dogadujemy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 (edytowane) Myśle ze w sobote koło 14 mozemy śmiało wyruszyć! Powrót wieczorem koło 19. Do Gołubia dojazd jest zajebisty :) Kto chętny? Edytowane 26 Lipca 2006 przez Andon13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 No dla mnie krotki wypad to na 3-3,5 godzinki...jeziorko bardzo chetnie:)...tylko,zeby dojazd jako taki...,bo slabo sie w terenie sprawuje moj moto. Golubie?ile to km-ow z gda? tylko nie pytaj sie Tomka o to !!! jka mi ostatnio wyliczyl trase domikolajek to dobrze ze po drdze byly jakies stacje benzynowe bo by bieda byla ;p an zaniza jka stary licznik ;p tak o jakies 30 - 40 % :)))) hahahaha w ten weekend niestety z wami nie pojade... zostalem wyciagniety do mragowa... i w dodatku tak wrednym srodkiem transportu jak 4kolka... bede stal jak ta p... w korkach pewnie ;)(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi