Stan Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 z tysiaczek moge z czystym sumieniem polecic honde cbr 1000 rr mialem przyjemnosc juz jezdzic tym motorem kilka razy i jest naprawde swietny jezeli chodzi o prowadzenie, oddawanie mocy jest bardzo precyzyjne i plynne, amortyzator skretu hesd tez spisuje sie fantastycznieno i wyglad ma naprawde swietna prezencje, jest ciut slabszy moze od kawy i ciezszy ale mysle ze nie jest to takie do odczucia, chyba ze bendziesz jezdzil zawodniczo :icon_razz: kawa coz nie smigalem, jedynie widzialem - z wygladu mi sie nie podoba jest wrecz brzydka przynajmniej z przodu, z tylu wyglada imponujaco kawal lacza, amortyzator skretu ohlinsa , hmm w hondzie wyglada to fajniej taka puszka no i elektoniczenie sterowana puszka, w kawie elektorniki chyba w tym nie ma ale napewno tez spelnia swoje zadanie ten wywod wyzej chyba nie potrzebny bo zainteresowany jestes modelem tym starszym ciut wiec o wiele ladniejszym :buttrock: ale o nim to juz totalnie nic nie wiem, mam nadzieje ze kolega yuzek mnie nie zbije za ten wywod ktory mial miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Odemnie z okolicy sa 3 zx10r z 2004 bodajze roku z tego jezdzi juz tylko 1.Te dwie byly nieco katowane no i rama poszla.Ta jedna niejezdzi na gumie i nadal sie kula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the-one Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Tu nie chodzi o prędkości tylko o sposób w jaki motocykl je uzyskuje ;) A czy Twoja R6-ka Kacper ma za male przyspieszenia :) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudolph2 Opublikowano 15 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 A czy Twoja R6-ka Kacper ma za male przyspieszenia ;) ?He he już nie ma wcale bo sprzedałem :) ale jak jezdziłem z Bartus-em to za jego R1 ciężko było nadążyć :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 pozatym jak jechalo kilka 1000 i pare 600 po autostradach w niemczech taki wypad, zeby posmigac to 600 pospalaly tyle benzyny ze szok a 1000 o wiele mniej przy tych samych predkosciachwiem ze to oczywsite ale pisze tak jakby ktos nie wiedzial ;) tyle ze 1000 w jezdzie po miescie znowu polknie znacznie wiecej od 600 wiec trzeba przeanalizowac dokladnie przeznaczenie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 z tego co czytalem / sluchalem opinii to wychodzi mniej wiecej:zx10 na rowni z gsx-r'em, mala przerwa, r1, przepasc, cbrzupelnie z boku - włoszczyzna bede robil co tylko sie da, zeby sie blizej, osobiscie, przyjrzec czolowce ;) na stronie kawasaki jest porownanie starej i nowej dziesiatki - wyglada bardzo wiarygodnie i profesjonalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielos Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 PrezentacjaPod tym linkiem jest prezentacja ZX-10 z interesującego Cię rocznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 jakby cie interesowało to na forum www.stuntpoland.com jest koleś co ma ZX 10 nick "gepard" lata duzo po mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 heheh cbr i kawa przepasc napewno ale na korzysc hondystary nie wierz w bajki wloszczyzna nie wloszczyzna tylko przyjrzyj sie temu motorowi moj znajomy smiga na nim od 2 lat - cbr 1000 rr '04 i poprostu mowi ze to cud miod zreszta to widac ze moto jest swietne i z wygladu i z wykonania i z osiagow no zreszta jestes fachowcem nie od dzisiaj wiadomo ze skoro cbr 1000 kosztuje 59 900 a kawasaki zx 10 51 500 to wiadomo ze lepsze kawasaki no bo tansze to i napewno lepsze materialy itd oczywiscie nie pozostaje nic innego jak uklon dla pana a tekst z mocami i wagami to wiesz :icon_twisted: pozostaje jeszcze fakt jak motor uzyskuje ta moc i predkosc, jak juz ktos pisal wyzej ale smigaj bo napewno kazde moto powyzej 40 tys nowe jest zajebiste i sie nie zepsuje :icon_twisted: ale porownania ala honda na koncu to nie badz smieszny :icon_mrgreen: aa zreszta co ja sie bende wysilal honda mi nic nie placi za reklame bierz kawasaki stary i jezdzij :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 znajomy smiga na nim od 2 lat - cbr 1000 rr '04 i poprostu mowi ze to cud miod zreszta to widac ze moto jest swietne i z wygladu i z wykonania i z osiagowale ja nie probuje powiedziec, ze hondy to sa zle motocykle - hondy to dobre, trwale, porzadnie wykonane motocykle turystyczno-uzytkowe, ale gdy ktos pyta o zx10 to oczekuje od motocykla czegos innego (albo pyta o zly model) :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 tanszego odpowiednika :icon_twisted: to tak jak membrany dupatex i inne a nie goretex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konował Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 HONDA jest najlepsza, ale tu nikt nie ocenia walorów turystycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 tanszego odpowiednika :icon_twisted: to tak jak membrany dupatex i inne a nie goretexKolega ma jakiś kompleks Hondy, czy coś w tym stylu? Niestety, w słowach Emila jest bardzo dużo prawdy i czas najwyższy się z tym pogodzić. Od jakichś dwóch - trzech lat w dziedzinie motocykli sportowych Honda wyraźnie odstaje od swojej japońskiej konkurencji. I nie chodzi tu o jakość wykonania, trwałość i inne typowe dla tej marki atrybuty, ale głównie o własności jezdne i "charakter". Nie oznacza to, że te sprzęty są złe - one po prostu nie są aż tak dobre, jak pozostałe. Nie wierzysz - poczytaj sobie jakiekolwiek porównania sportów z lat >2003, zarówno klasy 600 jak i 1000. Liczą się fakty, a nie to co się komu podoba, jakie ma preferencje itp. Fakt, że ZX-10R został dwa lata z rzędu okrzyknięty Superbikiem Roku pozwolę sobie przez grzeczność przemilczeć... Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziur Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Stan - piszesz trochę o gruszkach na wierzbie, cena 57 czy 51 w Polsce -zobacz w USA jest na odwrót honda jest pare dolarów tańsza od zieleniny i jak to wytłumaczysz? Mniejsza o to, powiem tak, nawet jakby honde wyposażyli seryjnie w Dode Elektrode i tak wybrałbym kawe. Dlaczego? - bo lubie :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 No widze kuzyn działasz :icon_mrgreen: A miałes wpaśc z Cebrą do mnie...Czekam :icon_twisted: A bierz to co Ci sie podoba, ja bym brała Honde sam wiesz :icon_twisted: Ale jeśli chodzi Ci o przyspieszenie to bierz co najlepsze w swojej klasie ;P Pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi