chorcio Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 WitamNie dawno pisałem ze mi huczy w kasku, wiec za wasza namową kupiłem na allegro zatyczki 3M i co nie poznaje jazdy niedawno dobrze wiedziałem a własciwie po wichurze i hałasie w kasku słyszalem ze jade 120 a teraz zakładam zatyczki patrze w budzik atam 130!!! i co cicho Teraz musze sie pilnowac aby nie pedzic.Polecam zatyczki 3M to super sprawa a cena 1pln za komplet to żartPozdrawaim :D Cytuj <p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Podaj liniacza do aukcji :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chorcio Opublikowano 11 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 No jasne zapołiałem oto i link http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=102583058 na prawde warto ja jestem zadowolony :D Cytuj <p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Właśnie kupiłem więc podzielę sie odczuciami jak przetestuję pozdro...... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba86 Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 ...ja moge z pracy wyniesc :D;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 No ja dzisiaj przetestuje, mam komplet ale nie 3M, zobaczymy. Kumpel mnie ostrzegał przed jednym, że nie bardzo czuć prędkości i można sie złapać na zapylaniu jak szalony :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nab Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Zatyczki to świetna sprawa. Gdy przejechałem się w nich pierwszy raz wydawało mi się, że lepiej czuje motocykl i lepiej mi się go prowadzi. Na samym początku jest cicho... za cicho... i to powoduje w nas głupie uczucie. Teraz po kilku jazdach zawsze wkładam zatyczki do uszu gdy jadę gdzieś na moto. Problem prędkości u mnie nie występuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Po pierwsze po na aukcji ? jak można w każdej aptece.Po drugie albo ja mam inne uszy albo cóś. Stopery wycinają ( niestety ) tylko wysokie dzwięki a pozostawiają niskie i huczenie w uszach dalej słyszymy. Fuckt że na sporo niższym poziomie.W moim nowym motocyklu mam wrażenie że owiewka na kieruje powietrze na kask że hałas jest większy niż w typowym golasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 a nie jest to denerwujace podczas jazdy? że taka "cisza" w porównaniu z wcześniejsza jazdą(przed użyciem stoperów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 (edytowane) Ja dzisiaj własnie dostałem poczta 3M i jestem zadowolony :icon_razz: Głowna zaleta w porównaniu ze stoperami jakich uzywalem do tej pory to to że uszy nie bola :clap: Edytowane 12 Maja 2006 przez romek21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Ja bym się chyba bał, że nie dosłyszę jakiegoś klaksonu/karetki itp., mając zatyczki w uszach (ale może się mylę :icon_razz: ).Za to niemal codziennie używam stopperów podczas snu. :buttrock: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aciddrinker Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 (edytowane) zamiast aukcji polecam dobrą aptekę i zatyczki 3M owszem, ale gumowe - wielorazowego użytkunie wyobrażam sobie trasy 50km> bez zatyczek przy zatyczkach jest informacja o skuteczności blokowania dzwięków o określonej częstotliwości - są zrobione tak, że karetkę słychać, mowę słychać a wiatru nie:) - dlatego nie warto kupować przypadkowych zatyczek bez takiej informacji Edytowane 15 Maja 2006 przez aciddrinker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo77 Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Witam!Osobiscie mogę polecić zatyczki Aerostich zaprojektowane z myślą o motocyklistach.Używam ich od wielu kilometrów,są w środku wypełnione powietrzem dzieki czemu wygodnie sie je nosi i zatrzymuja głownie szum wiatru,natomiast slychac silnik,przynajmniej u mnie ;-) http://www.aerostich.com/catalog/US/Moldex...ed-p-16505.html pozdr.Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Za to niemal codziennie używam stopperów podczas snu. To ja bym się bał ,że budzika nie usłyszę :) Bez stoperów nie śmigam ! Poza tym dodatkowych efektów dźwiękowych dostarcza mój Leo. Stopery za darmoche jak u Kuby86 :) Karetka i inne pojazdy uprzywilejowane słyszalne są na 100 % (przetestowane) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_rocki Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Osobiscie mogę polecić zatyczki Aerostich zaprojektowane z myślą o motocyklistach No dobra, ale gdzie je kupić? Zamawiac u nich? To troche bez sensu. R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi