tra Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 oby nie piszczały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Piszczą Vertebry (1 i 2), a dokładnie ta taka „szyna” z tyłu. W Vertigo jest cicho. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Rowniez zastanawiam sie nad butami i sidi vertigo takze wchodzi w gre. W salonie ,w ktorym sie orientowalam w tym temacie proponuja mi firme oxtar i model tcs sport . Ktore wedlug was bylyby lepsze?a moze jest jakis uzytkownik wsrod nas tcs'ow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo_ Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Witam :buttrock: A jak sie maja sidi vertigo do vertigo corsa? czy owiele lepsze buty, jezeli tak co maja lepsze?I jak sie w corsie chodzi gorzej niz w zwyklych vertigo? Pozdrawiam, bolo :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 z tego co sie orietuje to corsa to modle na tor. nie mozna w nim chodzic tzn mozna ale czujesz sie jak w bucie narciarkim. od tyłu ma jakaś szyne metalowa czy aluminiowa ktora bardzo stabilizuje but i noge. ja wybralem modle vertigo poniewaz cena jest dosc przystepna nie sa odbajerowane ja corsa i nie bede wygladał w nich jak pajac na fazerze. vertigo maja to co powinny miec super sie w nich jezdzi sa wygodne do chodzenia (wiadomo ze to buty motocyklowe i sie nich nie chodzi 10km) i maja dobra wentylacje. ps.zatanawiam sie nad kupnem gorszego modelu B2 za 630zł roznica do vertigo to 170zł ale slyszalem ze w vertigo sa jakies 3 otwory wtlotowe powietrza mozna je zamknac badz otworzyc i noga dzieki temu sie wogole nie poci podczas jazdy jak i postoju. niestety b2 sa pozbawione tych wlotów i niewiem jak wyglada pocenie sie stopy w b2 np jak jest temp +30C bo w vertigo napewno bedzie OK a jakw b2 niewiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Juz sie tyle nie zastanawiaj tylko bierz te Vertigo... Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 bierem bierem tylko odpowiadłem komus kto pytał o roznice do vertigo corsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 10 Maja 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 ja wybralem modle vertigo poniewaz cena jest dosc przystepna nie sa odbajerowane ja corsa i nie bede wygladał w nich jak pajac na fazerze. vertigo maja to co powinny miec super sie w nich jezdzi sa wygodne do chodzenia (wiadomo ze to buty motocyklowe i sie nich nie chodzi 10km) i maja dobra wentylacje. No i bardzo dobrze kombinujesz. Co do Vertigo Corsa. Ze spokojem się w nich chodzi, nie ma absolutnie wrażenia buta narciarskiego, to już nie ta generacja buta. Niemniej na szosę nie ma co przepłacać. To jest z 400 zł różnicy, a bezpieczeństwo zwykłe Vertigo dają porównywalne. Corsy po prostu dzięki tym wszystkim patentom można dopasować do stopy, jakby były zrobione z wosku (tak obrazowo rzecz biorąc).pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 11 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Dominik napisze mi ile dałes za swoje vertigo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Dokladnie 400 zl to za duza roznica, gdyby wynosila ona 150zl to moznaby sie bylo zastanawiac, a tak to lepiej cztery stowy przeznaczyc na paliwko... Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi